Таг: монтажна

СЕ ЗАТВОРИ МОНТАЖНАТА КОВИД БОЛНИЦА ВО ГЕВГЕЛИЈА ОТИ НЕМА НОВИ БОЛНИ

СЕ ЗАТВОРИ МОНТАЖНАТА КОВИД БОЛНИЦА ВО ГЕВГЕЛИЈА ОТИ НЕМА НОВИ БОЛНИ

Модуларната ковид болница во Гевгелија, која почна да работи на почетокот на оваа година, од вчера е затворена откако последниве денови не се регистри ...
ВО ОХРИД ИМА МНОГУ БОЛНИ ОД КОРОНАВИРУС ОД 20 ДО 40 ГОДИНИ, НЕМА ВЕЌЕ МЕСТО ВО НОВАТА МОНТАЖНА БОЛНИЦА

ВО ОХРИД ИМА МНОГУ БОЛНИ ОД КОРОНАВИРУС ОД 20 ДО 40 ГОДИНИ, НЕМА ВЕЌЕ МЕСТО ВО НОВАТА МОНТАЖНА БОЛНИЦА

Состојбата во Охрид со ковид пандемијата е критична. Според статистичките податоци за новозаболени на дневна основа, градот е на врвот на листата веќе ...
ОД ФЕВРУАРИ НОВИТЕ КОВИД БОЛНИ ЌЕ СЕ ПРИМААТ ВО МОНТАЖНАТА БОЛНИЦА ВО ШТИП, ИНФЕКТИВНОТО ОДДЕЛЕНИЕ ЌЕ СЕ РЕНОВИРА

ОД ФЕВРУАРИ НОВИТЕ КОВИД БОЛНИ ЌЕ СЕ ПРИМААТ ВО МОНТАЖНАТА БОЛНИЦА ВО ШТИП, ИНФЕКТИВНОТО ОДДЕЛЕНИЕ ЌЕ СЕ РЕНОВИРА

Првите денови од новата година бројката на новозаразени во Штип стагнира, а се зголемува бројот на оздравените. По првото новогодшно тестирање регистр ...
ТЕТОВО ОЧЕКУВА НОВ БРАН ЗАРАЗЕНИ СО КОРОНАВИРУС СО ДОАЃАЊЕТО НА ПЕЧАЛБАРИТЕ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ, СЕ ГРАДИ МОНТАЖНА БОЛНИЦА

ТЕТОВО ОЧЕКУВА НОВ БРАН ЗАРАЗЕНИ СО КОРОНАВИРУС СО ДОАЃАЊЕТО НА ПЕЧАЛБАРИТЕ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ, СЕ ГРАДИ МОНТАЖНА БОЛНИЦА

Во изминативе десетина денови, во Тетовскиот Регион се забележува тренд на намалување на бројот на заболени од ковид-19, додека се зголемува на бројот ...
ПОЧНА ИЗГРАДБАТА НА МОНТАЖНАТА КОВИД БОЛНИЦА ВО ШТИП

ПОЧНА ИЗГРАДБАТА НА МОНТАЖНАТА КОВИД БОЛНИЦА ВО ШТИП

Во кругот на Клиничката болница во Штип почна изградбата на монтажната ковид болница. Напоредно се инсталира електричната водовидната и канализационат ...
ОХРИД И СТРУГА ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАВА ЌЕ ДОБИЈАТ МОНТАЖНИ КОВИД БОЛНИЦИ

ОХРИД И СТРУГА ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАВА ЌЕ ДОБИЈАТ МОНТАЖНИ КОВИД БОЛНИЦИ

Започнаа градежните зафати за подготовка на теренот за поставување на модуларната болница во Охрид за лекување на пациенти заболени од коронавирусот, ...
СЕ ГРАДИ МОНТАЖНА КОВИД БОЛНИЦА ВО ШТИП

СЕ ГРАДИ МОНТАЖНА КОВИД БОЛНИЦА ВО ШТИП

Во кругот на Клиничката болница во Штип се одвиваат подготвителни работи за изградба на монтажна ковид болница. Екипи на ЈП „Исар “ работеа на утврдув ...
7 / 7 НАПИСИ