Таг: МЖ„Транспорт“

ШТРАЈК НА МАШИНОВОЗАЧИТЕ И МАШИНСКИОТ ПЕРСОНАЛ ОД МЖ ТРАНСПОРT, ВОЗОВИТЕ ОД ПОПЛАДНЕВО НЕ СООБРАЌААТ

ШТРАЈК НА МАШИНОВОЗАЧИТЕ И МАШИНСКИОТ ПЕРСОНАЛ ОД МЖ ТРАНСПОРT, ВОЗОВИТЕ ОД ПОПЛАДНЕВО НЕ СООБРАЌААТ

Машиновозачите се во штрајк и од попладнево во прекин е железничкиот и патнички и товарен сообраќај. Бидејќи не им била исплатена втората половина од ...
РАЗРЕШУВАМ НЕЕФИКАСНИ ДИРЕКТОРИ, АМА НЕ ГО ПРАВАМ ТОА ПОМПЕЗНО КАКО ПРЕД 10 ГОДИНИ, РЕЧЕ КОВАЧЕВСКИ

РАЗРЕШУВАМ НЕЕФИКАСНИ ДИРЕКТОРИ, АМА НЕ ГО ПРАВАМ ТОА ПОМПЕЗНО КАКО ПРЕД 10 ГОДИНИ, РЕЧЕ КОВАЧЕВСКИ

Струјата на Клинички центар нема да биде исклучена, кажа денеска премиерот Димитар Ковачевски. Средства за оваа немана се предвидени и сега треба прер ...
ПАТНИЧКИОТ ЖЕЛЕЗНИЧКИ СООБРАЌАЈ СЕ ОДВИВА СО ПОТЕШКОТИИ, ВОЗОВИТЕ ЗА КОЧАНИ И КИЧЕВО НЕ СООБРАЌААТ, ВО ДВА НАВРАТИ СЕ ЗАПАЛИ ЕЛЕКТРИЧНА ЛОКОМОТИВА ЗА ГЕВГЕЛИЈА

ПАТНИЧКИОТ ЖЕЛЕЗНИЧКИ СООБРАЌАЈ СЕ ОДВИВА СО ПОТЕШКОТИИ, ВОЗОВИТЕ ЗА КОЧАНИ И КИЧЕВО НЕ СООБРАЌААТ, ВО ДВА НАВРАТИ СЕ ЗАПАЛИ ЕЛЕКТРИЧНА ЛОКОМОТИВА ЗА ГЕВГЕЛИЈА

Дел од патничкиот железнички сообраќај во земјава се одвива со потешкотии. Не сообраќаат патничките возови на релацијата Скопје - Кочани -Скопје и Ско ...
ВРЕМЕНО УКИНАТИ БЕСПЛАТНИТЕ БИЛЕТИ ЗА ВОЗ ЗА МЛАДИТЕ, УЧЕНИЦИТЕ, СТУДЕНТИТЕ И ПЕНЗИОНЕРИТЕ

ВРЕМЕНО УКИНАТИ БЕСПЛАТНИТЕ БИЛЕТИ ЗА ВОЗ ЗА МЛАДИТЕ, УЧЕНИЦИТЕ, СТУДЕНТИТЕ И ПЕНЗИОНЕРИТЕ

Од денес, не важат бесплатните патувања во внатрешниот железнички патнички сообраќај за пензионерите и младите. Ова е времена одлука, додека трае криз ...
ЖЕЛЕЗНИЧКИОТ СООБРАЌАЈ ВО ПРЕКИН НЕ ПОРАДИ ШТРАЈК ТУКУ ПОРАДИ ДЕФЕКТ

ЖЕЛЕЗНИЧКИОТ СООБРАЌАЈ ВО ПРЕКИН НЕ ПОРАДИ ШТРАЈК ТУКУ ПОРАДИ ДЕФЕКТ

Железничкиот сообраќај повторно е во прекин, но овој пат не поради штрајк, туку поради дефект. Утринските возови тргнале, но се појавил дефект поради ...
ЕДНА ГОДИНА ЗАТВОР ЗА ВОЗАЧОТ ШТО ЈА ПРЕДИЗВИКА СООБРАЌАЈКАТА ВО КОЈА ЗАГИНА ПЕТАР МИЛОШЕВСКИ

ЕДНА ГОДИНА ЗАТВОР ЗА ВОЗАЧОТ ШТО ЈА ПРЕДИЗВИКА СООБРАЌАЈКАТА ВО КОЈА ЗАГИНА ПЕТАР МИЛОШЕВСКИ

На една година затвор е осуден Живко Бојковски (65) од Куманово, која ја предизвика сообраќајната несреќа во која загина директорот на македoнската фу ...
6 / 6 НАПИСИ