Таг: населба

1 212 / 12 НАПИСИ
ОХРИДСКАТА НАСЕЛБА ЖЕЛЕЗНИЧКА ТРИ ДЕНА Е ПОД ВОДА

ОХРИДСКАТА НАСЕЛБА ЖЕЛЕЗНИЧКА ТРИ ДЕНА Е ПОД ВОДА

Дел од хридската населба Железничка три дена е под вода. Обилните врнежи од дожд кои го зафатија подрачјето на Охрид поплавија повеќе куќи од населбат ...
РОМИТЕ ВО ПРИЛЕПСКА ТРИЗЛА ЗАТРУПАНИ ВО ЃУБРЕ И БОЛЕСТИ

РОМИТЕ ВО ПРИЛЕПСКА ТРИЗЛА ЗАТРУПАНИ ВО ЃУБРЕ И БОЛЕСТИ

Да се дегетоизира прилепската населба Тризлa со инвестирање во градба на станбени згради или индивидуални објекти за живеење на загрозените ромски сем ...
1 212 / 12 НАПИСИ