Таг: Наумче Мојсоски

ИЗБРАН НОВ ИЗВЕДУВАЧ ЗА БАЗЕНОТ ВО СТРУГА ОТКАКО Е РАСКИНАТ ДОГОВОРОТ СО ФИРМАТА КОЈА НЕ НИ ПОЧНА ДА ГО ГРАДИ

ИЗБРАН НОВ ИЗВЕДУВАЧ ЗА БАЗЕНОТ ВО СТРУГА ОТКАКО Е РАСКИНАТ ДОГОВОРОТ СО ФИРМАТА КОЈА НЕ НИ ПОЧНА ДА ГО ГРАДИ

Затворениот базен во Струга, кој со години е нефункционален и вон употреба, за една година ќе биде изграден. Тендерската постапка за избор на нов изве ...
СТРУГА Е ГРАД НА ПЛИВАЧИ, А 15 ГОДИНИ ИМА БАЗЕН РУИНА ПОЛНА СО ЃУБРЕ

СТРУГА Е ГРАД НА ПЛИВАЧИ, А 15 ГОДИНИ ИМА БАЗЕН РУИНА ПОЛНА СО ЃУБРЕ

Затворениот базен во Струга, кој со години е нефункционален и надвор од употреба, ќе чека нов изведувач за негова реконструкција оти договорот со избр ...
ВЛАДАТА ГО НАЗНАЧИ НАУМЧЕ МОЈСОСКИ ЗА ДИРЕКТОР НА АГЕНЦИЈАТА ЗА МЛАДИ И СПОРТ

ВЛАДАТА ГО НАЗНАЧИ НАУМЧЕ МОЈСОСКИ ЗА ДИРЕКТОР НА АГЕНЦИЈАТА ЗА МЛАДИ И СПОРТ

Поранешниот ракометен репрезентативец Наумче Мојсоски на денешната владина седница е назначен за нов директор на Агенцијата за млади и спорт. Мојсо ...
СЕ ВРАТИЈА ПОЗНАТИ ЕВРОПСКИ ЕКИПИ НА РАКОМЕТНИОТ ТУРНИР ВО СТРУГА   

СЕ ВРАТИЈА ПОЗНАТИ ЕВРОПСКИ ЕКИПИ НА РАКОМЕТНИОТ ТУРНИР ВО СТРУГА   

Меѓународниот турнир во ракомет „Струга 2018“ ќе се одржи од 15 до 19 август во Струга. На турнирот ќе настапат осум екипи, поделени во две групи. ...
НАУМЧЕ МОЈСОСКИ СЕ ВРАЌА КАКО СПОНЗОР И ПРЕТСЕДАТЕЛ ВО РК СТРУГА ПО 20 ГОДИНИ

НАУМЧЕ МОЈСОСКИ СЕ ВРАЌА КАКО СПОНЗОР И ПРЕТСЕДАТЕЛ ВО РК СТРУГА ПО 20 ГОДИНИ

Македонската ракометна легенда Наумче Мојсоски се враќа во својот матичен клуб Струга по цели 20 години, но сега со план и амбиции да го извлече од по ...
5 / 5 НАПИСИ