Таг: Ненад Петков

ПРВАTA ОПЕРАЦИЈА СО ВЕШТАЧКО РАМО ИЗВЕДЕНА ВО ОХРИДСКАТА БОЛНИЦА „СВЕТИ ЕРАЗМО“ НА 78-ГОДИШНА ПАЦИЕНТКА

ПРВАTA ОПЕРАЦИЈА СО ВЕШТАЧКО РАМО ИЗВЕДЕНА ВО ОХРИДСКАТА БОЛНИЦА „СВЕТИ ЕРАЗМО“ НА 78-ГОДИШНА ПАЦИЕНТКА

Во Специјалната болница за ортопедија и трауматологија „Свети Еразмо“ во Охрид минатата недела за првпат е изведена хируршка интервенција кај пациент ...
ЗОРИЦА ЗАЕВА КАКО ПАЦИЕНТКА ДОЈДЕ НА ОТВАРАЊЕТО НА ПРВИОТ ЦЕНТАР ЗА СПОРТСКИ ПОВРЕДИ ВО МАКЕДОНИЈА

ЗОРИЦА ЗАЕВА КАКО ПАЦИЕНТКА ДОЈДЕ НА ОТВАРАЊЕТО НА ПРВИОТ ЦЕНТАР ЗА СПОРТСКИ ПОВРЕДИ ВО МАКЕДОНИЈА

Првиот центар за спортски трауми во Македонија денеска беше свечено отворен во Градската општа болница „8 Септември“ во Скопје. На отварањето покрај п ...
ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ СЕ ОТВОРА СПЕЦИЈАЛЕН ЦЕНТАР ЗА СПОРТСКИ ПОВРЕДИ

ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ СЕ ОТВОРА СПЕЦИЈАЛЕН ЦЕНТАР ЗА СПОРТСКИ ПОВРЕДИ

Во Градската општа болница „8 Септември“ во Скопје денес се отвора Центар за артроскопија и спорски трауматизам. Со отварањете на овој центар ќе им се ...
ЦЕЛОСНО ВЕШТАЧКО РАМО ЗА ПАЦИЕНТИ СО ТЕЖОК ИНВАЛИДИТЕТ – НОВА МЕТОДА ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“

ЦЕЛОСНО ВЕШТАЧКО РАМО ЗА ПАЦИЕНТИ СО ТЕЖОК ИНВАЛИДИТЕТ – НОВА МЕТОДА ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“

Во Градската општа болница (ГОБ) „8 Септември“ во Скопје се изведени три операции за вградување на целосна протеза на рамо, односно за вградување реве ...
4 / 4 НАПИСИ