Таг: Никола Јанкуловски

ФАРМАЦЕВТСКИОТ ФАКУЛТЕТ ЌЕ СОРАБОТУВА СО ШАНГАЈСКИОТ ИНСТИТУТ ЗА ТРАДИЦИОНАЛНА МЕДИЦИНА НА ПРОЕКТИ ЗА ОТКРИВАЊЕ НОВИ ЛЕКОВИ

ФАРМАЦЕВТСКИОТ ФАКУЛТЕТ ЌЕ СОРАБОТУВА СО ШАНГАЈСКИОТ ИНСТИТУТ ЗА ТРАДИЦИОНАЛНА МЕДИЦИНА НА ПРОЕКТИ ЗА ОТКРИВАЊЕ НОВИ ЛЕКОВИ

Фармацевсткиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје и Шангајскиот институт за материја медика при Кинеската академија на науките ...

ЕБР за СПУКМ

1 Владејачката ВМРО-ДПМНЕ на сите ни одржа одржа воспитна лекција, преку акцијата што ја изведе против Универзитетот. Како по книга. Прво, тешко во ...
СТУДЕНТСКАТА БЛОКАДА ЗАВРШИ, ЧЕТВОРИЦА ПЛЕНУМЦИ ВЛЕГОА НА СЕДНИЦАТА

СТУДЕНТСКАТА БЛОКАДА ЗАВРШИ, ЧЕТВОРИЦА ПЛЕНУМЦИ ВЛЕГОА НА СЕДНИЦАТА

Студентите од пленумот издејствуваа присуство на четворица нивни претставници, како и присуство на медиуми на седницата на Сенатот на УКИМ која е во т ...
3 / 3 НАПИСИ