Таг: Нобелова награда за медицина

ТРОЈЦА НАУЧНИЦИ КОИ ОТКРИЈА НОВИ СОЗНАНИЈА ЗА КИСЛОРОДОТ ДОБИЈА НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА МЕДИЦИНА

ТРОЈЦА НАУЧНИЦИ КОИ ОТКРИЈА НОВИ СОЗНАНИЈА ЗА КИСЛОРОДОТ ДОБИЈА НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА МЕДИЦИНА

Тројца научници кои имаат откриено како клетките ги чувствуваат и се приспособуваат на промените на нивото на кислород ја добија годинашната Нобелова ...
НОБЕЛОВАТА НАГРАДА ЗА МЕДИЦИНА ЗА ДВАЈЦА НАУЧНИЦИ КОИ ОТКРИЈА НОВ ТРЕТМАН ПРОТИВ РАК НА КОЖА

НОБЕЛОВАТА НАГРАДА ЗА МЕДИЦИНА ЗА ДВАЈЦА НАУЧНИЦИ КОИ ОТКРИЈА НОВ ТРЕТМАН ПРОТИВ РАК НА КОЖА

Двајцата научници кои открија нов треман во борбата против ракот користејќи го имунолошкиот систем, ја добија Нобеловата награ за медицина за 2018. От ...
2 / 2 НАПИСИ