Таг: „Охрид СОС“

1 2 3 433 / 33 НАПИСИ
МРСНА ДАМКА ПЛИВА ПРЕД ХОТЕЛОТ „ПАЛАС“ ВО ОХРИД

МРСНА ДАМКА ПЛИВА ПРЕД ХОТЕЛОТ „ПАЛАС“ ВО ОХРИД

На делот од крајбрежјето, веднаш до помошното пристаниште пред хотелот „Палас“во Охрид денес во водата на Охридското езеро се појави мрсна дамка. Не с ...
ОПШТИНА ОХРИД ГИ КРИЕ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ХОТЕЛОТ ВО ЛАГАДИН, КОМШИИТЕ СЕ САМООРГАНИЗИРААТ

ОПШТИНА ОХРИД ГИ КРИЕ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ХОТЕЛОТ ВО ЛАГАДИН, КОМШИИТЕ СЕ САМООРГАНИЗИРААТ

Сопствениците на куќи во населбата Лагадин во Охрид се обединија против изградбата на хотелот на само десетина метри од брегот и сметаат дека Општина ...
ГРАДОНАЧАЛНИКОТ БАКРАЧЕСКИ ДОЗВОЛИ ЏИПОВИ ДА ДИВЕАТ НИЗ НАЦИОНАЛНИОТ ПАРК ГАЛИЧИЦА

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ БАКРАЧЕСКИ ДОЗВОЛИ ЏИПОВИ ДА ДИВЕАТ НИЗ НАЦИОНАЛНИОТ ПАРК ГАЛИЧИЦА

Голема прашина крена офроуд турата  со џипови која кон крајот на минатиот месец возеше низ Галичица и Плаќенска планина.  Активистите од граѓанската и ...
1 2 3 433 / 33 НАПИСИ