Таг: Охридски комуналец

1 213 / 13 НАПИСИ
ПАЛМИТЕ ВО ОХРИД ЌЕ СЕ КОРНАТ, ЌЕ СЕ САДАТ ЈАПОНСКИ ЦРЕШИ ИЛИ ВРБИ

ПАЛМИТЕ ВО ОХРИД ЌЕ СЕ КОРНАТ, ЌЕ СЕ САДАТ ЈАПОНСКИ ЦРЕШИ ИЛИ ВРБИ

Палмите на охридскиот кеј, од кои што дел се веќе исушени, ќе се корнат, а на нивно место ќе бидат засадени јапонски цреши или врби, велат во „Охридск ...
ЦЕНТАРОТ НА ОХРИД ЗАТРУПАН СО ЃУБРЕ, ОПШТИНСКИТЕ СЛУЖБИ НЕ КАЗНУВААТ

ЦЕНТАРОТ НА ОХРИД ЗАТРУПАН СО ЃУБРЕ, ОПШТИНСКИТЕ СЛУЖБИ НЕ КАЗНУВААТ

Центарот на Охрид, кај некогашниот полигон за мали спортови, деновиве е затрупан со ѓубре. Тоа е и еден од најголемите паркинг простори во градот, а т ...
ИЗГОРЕА 6 ПАЛМИ ВО ОХРИД

ИЗГОРЕА 6 ПАЛМИ ВО ОХРИД

Синоќа гореа палмите засадени покрај охридскиот брег. Од „Охридски комуналец” соопштија дека биле запалени шест палми и оти тие целосно изгореле. О ...
1 213 / 13 НАПИСИ