Таг: Олга Костовска

1 212 / 12 НАПИСИ
45 БАЛЕРИНИ И БАЛЕТАНИ ЈА ЗАВРШИЈА БЕСПЛАТНАТА БАЛЕТСКА ШКОЛА НА ЕУРОЛИНК

45 БАЛЕРИНИ И БАЛЕТАНИ ЈА ЗАВРШИЈА БЕСПЛАТНАТА БАЛЕТСКА ШКОЛА НА ЕУРОЛИНК

Заврши бесплатната летна Еуролинк балетска школа. Под раководство на балетскиот првенец Горан Божинов, 45 балерини и балетани во петокот го одржаа зав ...
ЕУРОЛИНК ЌЕ СТИПЕНДИРА 25 СТУДЕНТИ НА ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ

ЕУРОЛИНК ЌЕ СТИПЕНДИРА 25 СТУДЕНТИ НА ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ

Еуролинк осигурување, распиша конкурс за стипендирање на 25 студенти на Правниот факултет „Јустинијан Први“ – Скопје. Можност за аплицирање за целосна ...
1 212 / 12 НАПИСИ