Таг: ОЛивер Спасовски

1 2 3 4 5 27 30 / 268 НАПИСИ
ЗАКОНОТ ЗА АМНЕСТИЈА НЕМА ДА ПОМОГНЕ МНОГУ, ТРЕБА ДА СЕ ПРОШИРАТ ЗАТВОРИТЕ, ВЕЛИ СПАСОВСКИ

ЗАКОНОТ ЗА АМНЕСТИЈА НЕМА ДА ПОМОГНЕ МНОГУ, ТРЕБА ДА СЕ ПРОШИРАТ ЗАТВОРИТЕ, ВЕЛИ СПАСОВСКИ

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски вели дека предложениот закон за амнестија нема многу да помогне со пренатрупаноста во затворите и дека ...
ФИНАНСИСКИТЕ ДРУШТВА ЌЕ МОРААТ ДА КОНТРОЛИРААТ ИДЕНТИТЕТ НА БАРАТЕЛ НА БРЗ КРЕДИТ, ДРЖАВАТА КОНЕЧНО СЕ СВЕСТИ ПО НИЗАТА ИЗМАМИ СО УКРАДЕНИ ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

ФИНАНСИСКИТЕ ДРУШТВА ЌЕ МОРААТ ДА КОНТРОЛИРААТ ИДЕНТИТЕТ НА БАРАТЕЛ НА БРЗ КРЕДИТ, ДРЖАВАТА КОНЕЧНО СЕ СВЕСТИ ПО НИЗАТА ИЗМАМИ СО УКРАДЕНИ ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

Се запали црвен аларм од масовните измами со подигање на брзи кредити од финансиските друштва со кражба на лични податоци (лични карти) на недолжни гр ...
НА ИЗБОРИТЕ СЛЕДНАТА ГОДИНА ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСА И СО НЕПРОМЕНЕТИ ЛИЧНИ КАРТИ

НА ИЗБОРИТЕ СЛЕДНАТА ГОДИНА ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСА И СО НЕПРОМЕНЕТИ ЛИЧНИ КАРТИ

На претседателските и парламентарните избори догодина ќе може да се гласа со старите лични карти, кажа министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски ...
НИКОЈ НЕМА ДА БИДЕ КАЗНЕТ АКО ДО ФЕВРУАРИ 2024 НЕ ГИ СМЕНИ ЛИЧНИТЕ ДОКУМЕНТИ СО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, РЕЧЕ СПАСОВСКИ

НИКОЈ НЕМА ДА БИДЕ КАЗНЕТ АКО ДО ФЕВРУАРИ 2024 НЕ ГИ СМЕНИ ЛИЧНИТЕ ДОКУМЕНТИ СО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, РЕЧЕ СПАСОВСКИ

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски вели дека ќе нема никакви казни за граѓаните кои до февруари 2024 нема да ги сменат личните документи ...
ПО ДОПРЕН ГЛАС, ПОЛИЦИЈАТА ГО ИЗВЕСТИ ОБВИНИТЕЛСТВОТО ДЕКА БИТОЛСКОТО ЛИКОВНО СТУДИО ОДНЕСЕ ДЕЦА ВО БУГАРИЈА НА СРЕДБИ СО РАДЕВ И ЦАР СИМЕОН, НЕМА ПРИЈАВИ ОД РОДИТЕЛИ

ПО ДОПРЕН ГЛАС, ПОЛИЦИЈАТА ГО ИЗВЕСТИ ОБВИНИТЕЛСТВОТО ДЕКА БИТОЛСКОТО ЛИКОВНО СТУДИО ОДНЕСЕ ДЕЦА ВО БУГАРИЈА НА СРЕДБИ СО РАДЕВ И ЦАР СИМЕОН, НЕМА ПРИЈАВИ ОД РОДИТЕЛИ

По пишувањето во медиумите дека Детското ликовно студио „Кирил и Методиј“, организатор на колонијата „Мал битолски Монмартр“, под изговор за доброседс ...
МВР И ОБВИНИТЕЛСТВОТО УШТЕ БЕЗ ПРЕДМЕТ ПО СОПСТВЕНА ИНИЦИЈАТИВА ЗА НАТРУПАНОТО ЃУБРЕ ВО СКОПЈЕ

МВР И ОБВИНИТЕЛСТВОТО УШТЕ БЕЗ ПРЕДМЕТ ПО СОПСТВЕНА ИНИЦИЈАТИВА ЗА НАТРУПАНОТО ЃУБРЕ ВО СКОПЈЕ

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска изјави дека цело време е во координација со обвинител и ако се утврдат елементи на кривично де ...
ИСПИТУВАЊЕ ЗА СТАТИКАТА НА ОПОЖАРЕНИОТ МОСТ „БЕЛАСИЦА“ НЕ Е ОБВРСКА НА МВР, РЕЧЕ СПАСОВСКИ ОТКАКО АРСОВСКА КАЖА ДЕКА ЧЕКА ИЗВЕШТАЈ ОД НАДЛЕЖНИТЕ

ИСПИТУВАЊЕ ЗА СТАТИКАТА НА ОПОЖАРЕНИОТ МОСТ „БЕЛАСИЦА“ НЕ Е ОБВРСКА НА МВР, РЕЧЕ СПАСОВСКИ ОТКАКО АРСОВСКА КАЖА ДЕКА ЧЕКА ИЗВЕШТАЈ ОД НАДЛЕЖНИТЕ

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски вели дека МВР ги испитува причините за пожарот, а не во каква состојба е мостот „Беласица“ во Скопје, ...
ОД ДЕНЕС УВЕРЕНИЕ ЗА ДРЖАВЈАНСТВО ЌЕ СЕ ИЗДАВА И ЕЛЕКТРОНСКИ

ОД ДЕНЕС УВЕРЕНИЕ ЗА ДРЖАВЈАНСТВО ЌЕ СЕ ИЗДАВА И ЕЛЕКТРОНСКИ

Од денеска ќе може електронски да се извади уверение за државјанство. Барањето се поднесува во лично име и за малолетно дете, а услугата е достапна на ...
НЕШТО МАТАТ

НЕШТО МАТАТ

Безбедноста ли ќе се наруши ако се разбере колкава ќе биде провизијата? И кој ќе ја земе. ...
ОЛИВЕР СПАСОВСКИ ОТИДЕ ВО ЕРУСАЛИМ ДА ГО ПРЕЗЕМЕ БЛАГОДАТНИОТ ОГАН ЗА ВЕЛИГДЕН

ОЛИВЕР СПАСОВСКИ ОТИДЕ ВО ЕРУСАЛИМ ДА ГО ПРЕЗЕМЕ БЛАГОДАТНИОТ ОГАН ЗА ВЕЛИГДЕН

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска е во Ерусалим на церемонијата „преземање на Благодатниот оган во Ерусалим” за Велигден. Покрај ...
1 2 3 4 5 27 30 / 268 НАПИСИ