Таг: „Оне стоп шоп“

СО ЕДНО ЗАСТАНУВАЊЕ ЌЕ СЕ МИНУВА ГРАНИЦАТА МЕЃУ МАКЕДОНИЈА И АЛБАНИЈА, ДОГОВОРИЈА ПРЕМИЕРИТЕ ЗАЕВ И РАМА

СО ЕДНО ЗАСТАНУВАЊЕ ЌЕ СЕ МИНУВА ГРАНИЦАТА МЕЃУ МАКЕДОНИЈА И АЛБАНИЈА, ДОГОВОРИЈА ПРЕМИЕРИТЕ ЗАЕВ И РАМА

Заеднички гранични и цaрински контроли ќе има на граничните премини меѓу Македoнија и Албанија. Ова вчера го договорија премиерите Зоран Заев и Еди Ра ...
ХАОСОТ НА ТАБАНОВЦЕ ЗА ВЛЕЗ Е БИДЕЈЌИ НЕ ФУНКЦИОНИРА ЗАЕДНИЧКИОТ ГРАНИЧЕН ПРЕМИН СО СРБИЈА

ХАОСОТ НА ТАБАНОВЦЕ ЗА ВЛЕЗ Е БИДЕЈЌИ НЕ ФУНКЦИОНИРА ЗАЕДНИЧКИОТ ГРАНИЧЕН ПРЕМИН СО СРБИЈА

Заедничкиот граничен премин на Македонија и Србија на Табановце „One stop shop“ не функционира. Наместо како што баше најавено во август 2019 границат ...
МАКЕДОНСКАТА СТАРТ-АП КОМПАНИЈА „ОНЕ СТОП ШОП“ ПОБЕДИ НА БИЗНИС ФОРУМ ВО ЛОНДОН

МАКЕДОНСКАТА СТАРТ-АП КОМПАНИЈА „ОНЕ СТОП ШОП“ ПОБЕДИ НА БИЗНИС ФОРУМ ВО ЛОНДОН

Македонска старт-ап компанија „Оне стоп шоп“ (One Stop Shop) од Скопје победи на годинашниот бизнис форум, што организиран од меѓународната организаци ...
3 / 3 НАПИСИ