Таг: Општина Гази Баба

СТЕФКОВСКИ РАЗРЕШИ ДИРЕКТОРКА НА ГРАДИНКА ВО ГАЗИ БАБА КОЈА ТРОШЕЛА ПАРИ ЗА РУЧЕЦИ ВО КАФЕАНИ, СИ НАРАЧУВАЛА ХРАНА ЗА ДОМА И ЈА ВОЗЕЛА СО СЛУЖБЕНАТА КОЛА

СТЕФКОВСКИ РАЗРЕШИ ДИРЕКТОРКА НА ГРАДИНКА ВО ГАЗИ БАБА КОЈА ТРОШЕЛА ПАРИ ЗА РУЧЕЦИ ВО КАФЕАНИ, СИ НАРАЧУВАЛА ХРАНА ЗА ДОМА И ЈА ВОЗЕЛА СО СЛУЖБЕНАТА КОЛА

Директорката на градинката „Детска радост“ А.П. во Општина Гази Баба трошела пари за ручеци во кафеани и го надминала законскиот минимум за јавни наба ...
ИСКРШЕНИ КЛУПИТЕ, ЗНАЦИТЕ И КУЌАРКИТЕ ВО ПАРК ШУМАТА ГАЗИ БАБА, РЕНОВИРАНИ ПРЕД 5 ДЕНА

ИСКРШЕНИ КЛУПИТЕ, ЗНАЦИТЕ И КУЌАРКИТЕ ВО ПАРК ШУМАТА ГАЗИ БАБА, РЕНОВИРАНИ ПРЕД 5 ДЕНА

Клупи, знаци и дрвени куќарки се уништени во парк шумата Гази Баба. Градоначалникот на Општина Гази Баба Борис Георгиевски денеска на својот Фејсбук п ...
ПАРКИНГ ХУНТА

ПАРКИНГ ХУНТА

1 За што ќе одат парите од прогресивниот данок што ни го воведува Владата на СДСМ? За платата на оној Александар Трајковски, советникот во Oпштина Газ ...
ОПШТИНА ГАЗИ БАБА ЗАПЛЕНИ ЕДЕН ТОН ГУМИ КОИ СЕ КОРИСТЕЛЕ ЗА ГРЕЕЊЕ

ОПШТИНА ГАЗИ БАБА ЗАПЛЕНИ ЕДЕН ТОН ГУМИ КОИ СЕ КОРИСТЕЛЕ ЗА ГРЕЕЊЕ

Инспекторите за животна средина на Општина Гази Баба запленија еден тон отпадни гуми во населбата Ченто, кои се користеле за греење. Во т.н. ромско ...
НОВА ТРЕИЛ ТРКА ВО РАШТАК В НЕДЕЛА 

НОВА ТРЕИЛ ТРКА ВО РАШТАК В НЕДЕЛА 

Нова треил трка в недела, 16 септември, ќе стартува во областа на Раштак, скопско. На Раштак треил ќе се трчаат три трки, главната е два круга по 13, ...
БАРОКНИОТ АРХИТЕКТ ЧАУШЕВСКИ ГРАТИС НАЦРТА МОДЕРНА ФАСАДА ЗА ОПШТИНСКАТА ЗГРАДА НА ГАЗИ БАБА

БАРОКНИОТ АРХИТЕКТ ЧАУШЕВСКИ ГРАТИС НАЦРТА МОДЕРНА ФАСАДА ЗА ОПШТИНСКАТА ЗГРАДА НА ГАЗИ БАБА

Новата зграда на скопската општина Гази Баба нема да биде барокна туку со модерна енергетско ефикасна фасада. Авторот на проектот за барок изглед на ф ...
СО ПАРТИСКИ, А НЕ СО ОПШТИНСКИ ПАРИ ЌЕ ЈА СЛАВИМЕ ПОБЕДАТА ВО ГАЗИ БАБА, ВЕЛИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ГЕОРГИЕВСКИ

СО ПАРТИСКИ, А НЕ СО ОПШТИНСКИ ПАРИ ЌЕ ЈА СЛАВИМЕ ПОБЕДАТА ВО ГАЗИ БАБА, ВЕЛИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ГЕОРГИЕВСКИ

Градоначалникот на Општина Гази Баба Борис Георгиевски вечерва во кафеана ќе ја слави победата на СДСМ на локалните избори во оваа скопска општина. Ка ...
СКОПСКИ РАШТАК БЕЗ ВОДА ЦЕЛ МЕСЕЦ, СТАРИОТ ВОДОВОД СЕ РАСИПАЛ, НОВИОТ ФИНАСИРАН ОД ЕУ, НЕДОВРШЕН

СКОПСКИ РАШТАК БЕЗ ВОДА ЦЕЛ МЕСЕЦ, СТАРИОТ ВОДОВОД СЕ РАСИПАЛ, НОВИОТ ФИНАСИРАН ОД ЕУ, НЕДОВРШЕН

Скопски Раштак при два водоводи, еден месец, живее без вода. На стариот водовод има дефект, а новиот, чиј краен рок за завршување беше 1 јуни, сè уште ...
ПАРИЧНА ПОМОШ ЗА СЕМЕЈСТВАТА НА ЗАГИНАТИТЕ ОД ГРАД СКОПЈЕ И ОПШТИНА ГАЗИ БАБА

ПАРИЧНА ПОМОШ ЗА СЕМЕЈСТВАТА НА ЗАГИНАТИТЕ ОД ГРАД СКОПЈЕ И ОПШТИНА ГАЗИ БАБА

Советот на Град Скопје на вонредна седница донесе одлука да им исплати по 180.000 денари еднократна парична помош на семејствата со загинати во вчераш ...
9 / 9 НАПИСИ