Таг: Општина Центар

1 2 3 39 10 / 387 НАПИСИ
ПО БАРАЊЕ НА МПЦ НЕМА ДА СЕ ТРГА ОГРАДАТА ОД ЦРКВАТА „СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА“ ВО СКОПЈЕ, ВЕЛАТ СЕ РАБОТИ НА ОБЈЕКТОТ

ПО БАРАЊЕ НА МПЦ НЕМА ДА СЕ ТРГА ОГРАДАТА ОД ЦРКВАТА „СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА“ ВО СКОПЈЕ, ВЕЛАТ СЕ РАБОТИ НА ОБЈЕКТОТ

Металната ограда на црквата „Св. Константин и Елена“ на улица Македонија во најстрогиот центар на Скопје нема да трга како што првично најавија од Опш ...
ЌЕ СЕ УРИВААТ ДЕСЕТИНА СТАКЛАРНИЦИ НА СКОПСКИ КАФУЛИЊА ОТИ НЕ СЕ ЛЕГАЛНИ, ВЕЛАТ ОД ОПШТИНА ЦЕНТАР

ЌЕ СЕ УРИВААТ ДЕСЕТИНА СТАКЛАРНИЦИ НА СКОПСКИ КАФУЛИЊА ОТИ НЕ СЕ ЛЕГАЛНИ, ВЕЛАТ ОД ОПШТИНА ЦЕНТАР

Ќе се уриваат летни тераси претворени во стакларници во Дебар Маало и Капиштец во Скопје. Од Инспекторатот на Општина Центар велат дека според извршен ...
СОПСТВЕНИКОТ НА ДУЌАНОТ ПОЧНА САМ ДА ГО УРИВА ДИВИОТ БУТИК ВО СТАКЛАРНИК НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА

СОПСТВЕНИКОТ НА ДУЌАНОТ ПОЧНА САМ ДА ГО УРИВА ДИВИОТ БУТИК ВО СТАКЛАРНИК НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА

Сопственикот на дуќанот во кој е бутикот стакларник на улица Македонија утрово почна сам да го урива. Откако Општина Центар му даде рок да го отстрани ...
ЌЕ СЕ ТРГА ОГРАДАТА ОД ГРАДИЛИШТЕТО НА ЦРКВАТА „СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА“ ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ, ПОМИНАТ Е РОКОТ ЗА ГРАДБА ОД 10 ГОДИНИ

ЌЕ СЕ ТРГА ОГРАДАТА ОД ГРАДИЛИШТЕТО НА ЦРКВАТА „СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА“ ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ, ПОМИНАТ Е РОКОТ ЗА ГРАДБА ОД 10 ГОДИНИ

Инспекцијата на Општина Центар ќе ја отстрани металната ограда од градилиштето на црквата „Св. Константин и Елена“ на улица Македонија во најстрогиот ...
ОПШТИНА ЦЕНТАР ЌЕ ГИ ОТСТРАНУВА БЛОКАТОРИТЕ КОИ ГИ СТАВААТ ЖИТЕЛИТЕ И ФИРМИТЕ ЗА ДА СИ ЧУВААТ ПАРКИНГ

ОПШТИНА ЦЕНТАР ЌЕ ГИ ОТСТРАНУВА БЛОКАТОРИТЕ КОИ ГИ СТАВААТ ЖИТЕЛИТЕ И ФИРМИТЕ ЗА ДА СИ ЧУВААТ ПАРКИНГ

Општина Центар најавува дека ќе почне со контроли за незаконски поставени паркинг блокатори на улици и тротоари, односно на јавна површина. Граѓани и ...
ЛУЃЕ И КУЧИЊА

ЛУЃЕ И КУЧИЊА

Европски пари за вдомување и благодат на македонските кучиња, македонски пари за вдомување и благодат на партиските миленичиња. ...
В ПОНЕДЕЛНИК ЌЕ ГО УРИВАМЕ БУТИКОТ ВО СТАКЛАРНИК НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА АКО ДЕНОВИВЕ САМ НЕ СЕ УРНЕ, ВЕЛАТ ОД ОПШТИНА ЦЕНТАР

В ПОНЕДЕЛНИК ЌЕ ГО УРИВАМЕ БУТИКОТ ВО СТАКЛАРНИК НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА АКО ДЕНОВИВЕ САМ НЕ СЕ УРНЕ, ВЕЛАТ ОД ОПШТИНА ЦЕНТАР

В понеделник, Општина Центар ќе почне со уривање на бутикот во стакларник за летна тераса на улица Македонија, во настрогиот центар на Скопје. Сопстве ...
БУТИКОТ ВО СТАКЛЕНИК ЗА ЛЕТНА ТЕРЕСА НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА ЌЕ СЕ УРИВА ДОГОДИНА СО НОВИОТ ТЕНДЕР ЗА УРИВАЊЕ ДИВОГРАДБИ

БУТИКОТ ВО СТАКЛЕНИК ЗА ЛЕТНА ТЕРЕСА НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА ЌЕ СЕ УРИВА ДОГОДИНА СО НОВИОТ ТЕНДЕР ЗА УРИВАЊЕ ДИВОГРАДБИ

Бутикот во стакленик за летна тераса на улица Македонија во најстрогиот центар на Скопје и понатаму работи. И покрај тоа што нема дозвола да продава о ...
ДВЕ НЕДЕЛИ ПО АСФАЛТИРАЊЕТО, СЕ КОРНЕ АСФАЛТОТ НА УЛИЦАТА КОЗАРА ВО СКОПСКИ КАПИШТЕЦ

ДВЕ НЕДЕЛИ ПО АСФАЛТИРАЊЕТО, СЕ КОРНЕ АСФАЛТОТ НА УЛИЦАТА КОЗАРА ВО СКОПСКИ КАПИШТЕЦ

Две недели по асфалтирањето на улицата Козара во скопски Капиштец, се корне асфалтот. Со багери се отстранува вториот и финален слој, па улицата повто ...
ОПШТИНА ЦЕНТАР НЕ СМЕЕ ДА ДАВА ДОЗВОЛИ ЗА ГРАДБА НА ВОДНО ДОДЕКА УСТАВЕН СУД НЕ ОДЛУЧИ ДАЛИ ПЛАНОТ Е ЗАКОНСКИ

ОПШТИНА ЦЕНТАР НЕ СМЕЕ ДА ДАВА ДОЗВОЛИ ЗА ГРАДБА НА ВОДНО ДОДЕКА УСТАВЕН СУД НЕ ОДЛУЧИ ДАЛИ ПЛАНОТ Е ЗАКОНСКИ

Општина Центар од денеска не смее да издава одобренија за градба на Водно и во Капиштец. Уставниот суд донесе времена мерка со која се запираат сите а ...
1 2 3 39 10 / 387 НАПИСИ