Таг: Осман Кадриу

ЗОШТО ОД ГЛАДНИ ЛУЃЕ ДА СТАНЕМЕ НАРОДСКИ КАЖАНО УШТЕ ПОГЛАДНИ, ПРАША ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА УСТАВНИОТ СУД САЛИ МУРАТИ, КОЈ ИМ ГИ ВРАТИ ЦЕЛИТЕ ПЛАТИ НА СУДИИТЕ И НА ПРАТЕНИЦИТЕ

ЗОШТО ОД ГЛАДНИ ЛУЃЕ ДА СТАНЕМЕ НАРОДСКИ КАЖАНО УШТЕ ПОГЛАДНИ, ПРАША ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА УСТАВНИОТ СУД САЛИ МУРАТИ, КОЈ ИМ ГИ ВРАТИ ЦЕЛИТЕ ПЛАТИ НА СУДИИТЕ И НА ПРАТЕНИЦИТЕ

Неуставна, дискриминаторска, мешање на баби и жаби, несмасна... беа само дел од коментарите на уставните судии за Уредбата на Владата, со која беа све ...
УСТАВНИТЕ СУДИИ ПРЕДЛОЖЕНИ ОД ИВАНОВ ЈА БРАНАТ УСТАВНОСТА НА РЕФЕРЕНДУМОТ, ГОШЕВА ЈА НАПАЃА

УСТАВНИТЕ СУДИИ ПРЕДЛОЖЕНИ ОД ИВАНОВ ЈА БРАНАТ УСТАВНОСТА НА РЕФЕРЕНДУМОТ, ГОШЕВА ЈА НАПАЃА

Референдумското прашање: „Дали сте за членство во ЕУ и НАТО со прифаќање на Договорот на Република Македонија и Република Грција“ е двосмислено, конфу ...
СОБРАНИЕТО ГИ ИЗБРА КОСТАДИНОВСКИ И КАДРИУ ЗА УСТАВНИ СУДИИ

СОБРАНИЕТО ГИ ИЗБРА КОСТАДИНОВСКИ И КАДРИУ ЗА УСТАВНИ СУДИИ

Професорот Осман Кадриу и Дарко Костадиновски, советник на претседателот Ѓорге Иванов, се избрани за судии на Уставниот суд. Пратениците ги избраа ден ...
СДСМ И ДУИ ЌЕ ГИ ГЛАСААТ ПРЕДЛОЗИТЕ НА ИВАНОВ ЗА УСТАВНИ СУДИИ

СДСМ И ДУИ ЌЕ ГИ ГЛАСААТ ПРЕДЛОЗИТЕ НА ИВАНОВ ЗА УСТАВНИ СУДИИ

Парламентарното мнозинство на СДСМ и ДУИ, како и пратениците од опозициската ВМРО-ДПМНЕ ќе му ги изгласаат на претседателот Ѓорге Иванов предложените ...
4 / 4 НАПИСИ