Таг: откажување

„ЛУФТХАНЗА“ ОТКАЖА ГОЛЕМ БРОЈ ЛЕТОВИ ПОРАДИ КОМПЈУТЕРСКИ ПРОБЛЕМ

„ЛУФТХАНЗА“ ОТКАЖА ГОЛЕМ БРОЈ ЛЕТОВИ ПОРАДИ КОМПЈУТЕРСКИ ПРОБЛЕМ

„Луфтханза“ денеска доживеа сериозен дефект во компјутерскиот систем, што ја принуди да одложи или откаже сè уште непознат број летови, изјави портпар ...
ОМИКРОН И НАТАМУ ПРАВИ ХАОС ВО АВИОНСКИОТ СООБРАЌАЈ, ОД ПЕТОКОТ ОТКАЖАНИ 8.000 ЛЕТОВИ

ОМИКРОН И НАТАМУ ПРАВИ ХАОС ВО АВИОНСКИОТ СООБРАЌАЈ, ОД ПЕТОКОТ ОТКАЖАНИ 8.000 ЛЕТОВИ

Хаосот во светскиот авионски сообраќај поврзан со ковид пандемијата продолжи и денеска, ставајќи во очај илјадници луѓе за време на празниците. Денеск ...
ВО САД И АВСТРАЛИЈА ОТКАЖАНИ СТОТИЦИ ЛЕТОВИ ПРЕД БОЖИЌ ПОРАДИ ШИРЕЊЕТО НА ОМИКРОН

ВО САД И АВСТРАЛИЈА ОТКАЖАНИ СТОТИЦИ ЛЕТОВИ ПРЕД БОЖИЌ ПОРАДИ ШИРЕЊЕТО НА ОМИКРОН

Американските авиокомпании беа принудени да откажат стотици летови за Божиќ поради големиот број заразени членови на екипажот и други вработени. „Јун ...
100 ЛИЦА ГОДИШНО БАРААТ ПОМОШ ЗА ОТКАЖУВАЊЕ ОД ЦИГАРИ ВО ДЕСЕТТЕ СОВЕТУВАЛИШТА

100 ЛИЦА ГОДИШНО БАРААТ ПОМОШ ЗА ОТКАЖУВАЊЕ ОД ЦИГАРИ ВО ДЕСЕТТЕ СОВЕТУВАЛИШТА

Околу 100 лица годишно добиват помош во десетте советувалишта за откажување од пушењето низ земјава, што Министерството за здравство во соработка за ц ...
4 / 4 НАПИСИ