Таг: паркет

ОХРИЃАНИ УЧЕЛЕ ВАТЕРПОЛО ОД ДУБРОВЧАНЕЦ, А ПРВИТЕ ТОПКИ ГИ МАЧКАЛЕ СО МАСТ ЗА ПАРКЕТ ЗА ДА НЕ ПОТОНАТ

ОХРИЃАНИ УЧЕЛЕ ВАТЕРПОЛО ОД ДУБРОВЧАНЕЦ, А ПРВИТЕ ТОПКИ ГИ МАЧКАЛЕ СО МАСТ ЗА ПАРКЕТ ЗА ДА НЕ ПОТОНАТ

Ватерполото во Охрид се игра од 1947 година, а тајните на овој спорт ги научиле од еден дубровчанец. За охридските ватерполисти најтешко било да обезб ...
ЗА МИКС НА ЛАЖЕН ВЕРСАЈ И КРЕМЉ ПОТРОШЕНИ 5,2 МИЛИОНИ ЕВРА ВО ВЛАДИНИОТ БЕЛ ДВОРЕЦ

ЗА МИКС НА ЛАЖЕН ВЕРСАЈ И КРЕМЉ ПОТРОШЕНИ 5,2 МИЛИОНИ ЕВРА ВО ВЛАДИНИОТ БЕЛ ДВОРЕЦ

Бројни неокласични столбови, огледала, луксузни мермерни подови и дрвен паркет декориран како интарзија, гримизно црвени теписи, масивни кристални лус ...
2 / 2 НАПИСИ