Таг: паркинг

1 2 10 / 17 НАПИСИ
АЗИЛАНТСКА ПЛАТА

АЗИЛАНТСКА ПЛАТА

1 Министерството за внатрешни работи е вклучено во предистражната постапка за снимањето на разговорите на службената телефонска централа во Јавното об ...
НА ПАРКИНГОТ КАЈ СКОПСКИ „ХОЛИДЕЈ ИН“ ЌЕ ИМА ЗГРАДИ, САМО НЕМА ДА БИДАТ 60-КАТНИЦИ

НА ПАРКИНГОТ КАЈ СКОПСКИ „ХОЛИДЕЈ ИН“ ЌЕ ИМА ЗГРАДИ, САМО НЕМА ДА БИДАТ 60-КАТНИЦИ

На паркингот спроти хотелот „Холидеј ин“ во најстрогиот центар на Скопје ќе има згради, само нема да бидат 60-катници, како што предвидува постојниот ...
ТУРИСТИЧКИТЕ АВТОБУСИ НЕМА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПАРКИРААТ НА МАТКА

ТУРИСТИЧКИТЕ АВТОБУСИ НЕМА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПАРКИРААТ НА МАТКА

Туристичките автобуси нема да можат да стојат цел ден на пакрингот на Матка. Град Скопје планира да воведе посебен режим за паркирање на автобуси, со ...
НА ПАРКИНЗИТЕ НА ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ СЕ НАПЛАТУВА ДО 21 НАМЕСТО ДО 23 ЧАСОТ

НА ПАРКИНЗИТЕ НА ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ СЕ НАПЛАТУВА ДО 21 НАМЕСТО ДО 23 ЧАСОТ

Од денеска на паркинзите со кои стопанисува ЈП „Градски паркинг“ ќе се плаќа до 21 наместо до 23 часот. Од јавното претпријатие на Град Скопје вела ...
ЖИТЕЛИТЕ НА ДВЕ НАЈФРЕКВЕНТНИ ОХРИДСКИ УЛИЦИ САМИ ЌЕ ОДЛУЧАТ ДАЛИ ЌЕ СЕ ПЛАЌА ПАРКИНГ

ЖИТЕЛИТЕ НА ДВЕ НАЈФРЕКВЕНТНИ ОХРИДСКИ УЛИЦИ САМИ ЌЕ ОДЛУЧАТ ДАЛИ ЌЕ СЕ ПЛАЌА ПАРКИНГ

Жителите на „Туристичка“ и „Јане Сандански“, двете најфреквентни охридски улици, сами ќе одлучат дали на овие сообраќајници ќе се плаќа паркинг. Одлук ...
ОПШТИНА ЦЕНТАР СТАВА РАМПИ НА ПЕШАЧКАТА ЗОНА НА СКВЕР ЈАДРАН – ЌЕ ПАРКИРААТ САМО СТАНАРИТЕ И ДИПЛОМАТИТЕ ОД НЕГОВА БЛИЗИНА

ОПШТИНА ЦЕНТАР СТАВА РАМПИ НА ПЕШАЧКАТА ЗОНА НА СКВЕР ЈАДРАН – ЌЕ ПАРКИРААТ САМО СТАНАРИТЕ И ДИПЛОМАТИТЕ ОД НЕГОВА БЛИЗИНА

Само резидентите и конзуларните преставништва кои се во опфат на скопскиот Сквер Јадран во Општина Центар од понеделник ќе имаат право на влез и излез ...
ОД УТРЕ ЌЕ СЕ НАПЛАЌА ПАРКИРАЊЕ КАЈ МАНАСТИРОТ ПАНТЕЛЕЈМОН, ПРВИОТ ЧАС 100 ДЕНАРИ СЕКОЈ НАРЕДЕН 50

ОД УТРЕ ЌЕ СЕ НАПЛАЌА ПАРКИРАЊЕ КАЈ МАНАСТИРОТ ПАНТЕЛЕЈМОН, ПРВИОТ ЧАС 100 ДЕНАРИ СЕКОЈ НАРЕДЕН 50

Од утре ќе се наплатува паркирање на паркингот кај манастирот „Свети Пантелејмон“ во Нерези. Цената за првиот час паркирање ќе биде 100 денари, а секо ...
МОТОРЏИИТЕ НЕ САКААТ ДА ПЛАЌААТ ЗА ПАРКИРАЊЕ, ШИЛЕГОВ ЌЕ ФОРМИРА РАБОТНИ ГРУПИ ДА СЕ НАЈДЕ РЕШЕНИЕ

МОТОРЏИИТЕ НЕ САКААТ ДА ПЛАЌААТ ЗА ПАРКИРАЊЕ, ШИЛЕГОВ ЌЕ ФОРМИРА РАБОТНИ ГРУПИ ДА СЕ НАЈДЕ РЕШЕНИЕ

Не сакаме да плаќаме за паркираме, со одредување на паркинг места ни ја земате слободата, му рекоа денеска моторџиите на градоначалникот на Скопје Пет ...
ЗАПУШТЕНИОТ ПРОСТОР ЗАД ФИЛХАРМОНИЈА ЛЕТОВО ЌЕ СТАНЕ ПАРК

ЗАПУШТЕНИОТ ПРОСТОР ЗАД ФИЛХАРМОНИЈА ЛЕТОВО ЌЕ СТАНЕ ПАРК

Запуштениот простор зад новата зграда на Македонската филхармонија, Град Скопје летово ќе го уреди во парк. Овој простор со години е непристапен. За д ...
И ОХРИД ВОВЕДЕ ПЛАЌАЊЕ ЗА ПАРКИНГ СО СМС

И ОХРИД ВОВЕДЕ ПЛАЌАЊЕ ЗА ПАРКИНГ СО СМС

И Охрид воведе електронска наплата за паркирање. Наплатата од понеделник ќе се врши преку СМС систем и тоа преку телефонскиот кориснички број 144-644. ...
1 2 10 / 17 НАПИСИ