Таг: паркирање

1 2 3 12 10 / 119 НАПИСИ
СКОПСКИ „ГРАДСКИ ПАРКИНГ“ ЌЕ ОСТАНЕ БЕЗ ПАРКИНГОТ НА КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР, МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО СИ ГО БАРА НАЗАД

СКОПСКИ „ГРАДСКИ ПАРКИНГ“ ЌЕ ОСТАНЕ БЕЗ ПАРКИНГОТ НА КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР, МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО СИ ГО БАРА НАЗАД

ЈП „Градски паркинг“ во Скопје ќе остане без најголемиот паркинг со кој стопанисува, оној во рамките на Клиничкиот центар. Договорот кој беше потпишан ...
ВО ТЕТОВО ОБЕЗБЕДЕНИ 15 ПАРКИНГ МЕСТА НАМЕНЕТИ ЗА АВТОМОБИЛИ НА ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ

ВО ТЕТОВО ОБЕЗБЕДЕНИ 15 ПАРКИНГ МЕСТА НАМЕНЕТИ ЗА АВТОМОБИЛИ НА ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ

Јавното претпријатие „Градски паркинг“ Тетово на неколку клучни локации во градот постави вертикална сигнализација за паркинг места на кои бесплатно ќ ...
ОПШТИНА ЦЕНТАР ИМА 5.000 ПАРКИНГ МЕСТА, А ИЗДАДЕНИ СЕ 16.000 КАРТИЧКИ ЗА ПАРКИРАЊЕ

ОПШТИНА ЦЕНТАР ИМА 5.000 ПАРКИНГ МЕСТА, А ИЗДАДЕНИ СЕ 16.000 КАРТИЧКИ ЗА ПАРКИРАЊЕ

ЈП „Паркинзи Општина Центар“ стопанисува со 5.170 паркинг места, а издадени се три пати повеќе картички за паркирање односно 16.130. Бројот на повласт ...
ПЛОЧНИКОТ ПРЕД УСТАВЕН СУД ПРЕТВОРЕН ВО ПАРКИНГ

ПЛОЧНИКОТ ПРЕД УСТАВЕН СУД ПРЕТВОРЕН ВО ПАРКИНГ

Плочникот пред зградата на Уставен суд во центарот на Скопје секој ден е претворен во паркинг. Коли и комбиња слободно си влегуваат на плоштадот Филип ...
НА ЛЕНИНОВА ЌЕ ПАРКИРААТ САМО СТАНАРИ И ТРОТОАРИТЕ ЌЕ СЕ ОСЛОБОДАТ ОД КОЛИ, ОПШТИНА ЦЕНТАР ПОЧНА СО РЕКОНСТРУКЦИЈА НА УЛИЦАТА

НА ЛЕНИНОВА ЌЕ ПАРКИРААТ САМО СТАНАРИ И ТРОТОАРИТЕ ЌЕ СЕ ОСЛОБОДАТ ОД КОЛИ, ОПШТИНА ЦЕНТАР ПОЧНА СО РЕКОНСТРУКЦИЈА НА УЛИЦАТА

Општина Центар почна со реконструкцијата на улицата Ленинова, на потегот од раскрсницата со булеварот Партизански одреди до улицата Митролополит Теодо ...
ДВОЈНОТО ПАРКИРАЊЕ ПО УЛИЦИТЕ Е ГЛАВНA ПРИЧИНА ЗА СООБРАЌАЈНИОТ ХАОС ВО ТЕТОВО

ДВОЈНОТО ПАРКИРАЊЕ ПО УЛИЦИТЕ Е ГЛАВНA ПРИЧИНА ЗА СООБРАЌАЈНИОТ ХАОС ВО ТЕТОВО

Двојното паркирање, односно паркирање на две коловозни ленти, е една од најголемите причини за сообраќајниот хаос на улиците во Тетово. Тоа е најизраз ...
МКД И ОСТАНАТИ

МКД И ОСТАНАТИ

Дишете длабоко со нелуфтирање ...
„ТЕТОВО ТРАНСПОРТ“ ПОЧНА ДА ОБЈАВУВА ФОТОГРАФИИ НА КОЛИ КОИ СЕ ПАРКИРААТ НА АВТОБУСКИТЕ ПОСТОЈКИ

„ТЕТОВО ТРАНСПОРТ“ ПОЧНА ДА ОБЈАВУВА ФОТОГРАФИИ НА КОЛИ КОИ СЕ ПАРКИРААТ НА АВТОБУСКИТЕ ПОСТОЈКИ

Во Тетово веќе неколку месеци работи градскиот јавен превоз, но дел од жителите и понатаму се однесуваат како тој да не постои. Освен што ретко го кор ...
ЗА ПОЛА ГОДИНА ВО БИТОЛА КАЗНЕТИ 2.239 ЛИЦА ЗА ПОГРЕШНО ПАРКИРАЊЕ 

ЗА ПОЛА ГОДИНА ВО БИТОЛА КАЗНЕТИ 2.239 ЛИЦА ЗА ПОГРЕШНО ПАРКИРАЊЕ 

Паркирање на коловозна лента, пешачки премин, зелени површини, пред паркови, пристапни рампи за лица со попреченост се најчестите непрописни паркирања ...
НА ОРЦЕ НИКОЛОВ ВО ДЕБАР МААЛО ОД ДЕНЕС МОЖЕ ДА СЕ ПАРКИРААТ САМО ЖИТЕЛИТЕ

НА ОРЦЕ НИКОЛОВ ВО ДЕБАР МААЛО ОД ДЕНЕС МОЖЕ ДА СЕ ПАРКИРААТ САМО ЖИТЕЛИТЕ

На улицата Орце Николов во скопско Дебар Маало од денеска може да се паркираат само жителите на околните куќи и згради. ЈП „Паркинзи на Општина Центар ...
1 2 3 12 10 / 119 НАПИСИ