Таг: патронажна служба

ПАТРОНАЖНА СЛУЖБА ВО ГАЛИЧНИК ЗА ЛЕТНИОТ ПЕРИОД

ПАТРОНАЖНА СЛУЖБА ВО ГАЛИЧНИК ЗА ЛЕТНИОТ ПЕРИОД

Патронажна служба од лекар и медицинска сестра ќе почне со работа од 5 јули во Галичник, соопшти Министерството за здравство. „Во наредните 3 месец ...
ПО АЛАРМ ОД ПАТРОНАЖНАТА СЛУЖБА ОД ВЕЛЕС СЕ СОБИРА ХУМАНИТАРНА ПОМОШ ЗА СЕМЕЈСТВО СО ТРИ ДЕЦА

ПО АЛАРМ ОД ПАТРОНАЖНАТА СЛУЖБА ОД ВЕЛЕС СЕ СОБИРА ХУМАНИТАРНА ПОМОШ ЗА СЕМЕЈСТВО СО ТРИ ДЕЦА

Мајка и две близначиња минатата недела биле хоспитализирани во болницата во Велес, по аларм од патронажната служба од Здравствен дом Велес дека бебиња ...
2 / 2 НАПИСИ