Таг: Пивара Скопје

1 2 3 20 / 27 НАПИСИ
ВО ПОЛИКЛИНИКАТА ЈАНЕ САНДАНСКИ ВО СКОПЈЕ ОТВОРЕНО ШКОЛО ЗА РOДИТЕЛСТВО

ВО ПОЛИКЛИНИКАТА ЈАНЕ САНДАНСКИ ВО СКОПЈЕ ОТВОРЕНО ШКОЛО ЗА РOДИТЕЛСТВО

Во поликлиниката „Јане Сандански“ во Скопје денес беше отворено првото „Роса школо за родителство“, каде идните родители и членови на нивните семејств ...
ПИВАРЦИ И ВОЛОНТЕРИ СОБРАА 8 КУБИКА ЃУБРЕ ВО ЕКО-АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА КЕЈОТ НА ВАРДАР

ПИВАРЦИ И ВОЛОНТЕРИ СОБРАА 8 КУБИКА ЃУБРЕ ВО ЕКО-АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА КЕЈОТ НА ВАРДАР

Патеките и бреговите од двете страни на реката Вардар во централното градско подрачје на Скопје годинава повторно беа исчистени со волонтерската еко-а ...
ВЛАДИМИР КОСИЈЕР НОВ ДИРЕКТОР НА ПИВАРА СКОПЈЕ

ВЛАДИМИР КОСИЈЕР НОВ ДИРЕКТОР НА ПИВАРА СКОПЈЕ

Од први следниот месец на функцијата генерален директор на Пивара Скопје ќе биде Владимир Косијер, соопшти компанијата. Тој доаѓа на местото на Јован ...
ВОЛОНТЕРСКА АКЦИЈА „САДИМЕ ЉУБОВ“ НА ЖЕНИТЕ ВО ПИВАРА СКОПЈЕ ЗА ДЕЦАТА ОД СОС ДЕТСКО СЕЛО ВО ПРЕСРЕТ НА 8 МАРТ

ВОЛОНТЕРСКА АКЦИЈА „САДИМЕ ЉУБОВ“ НА ЖЕНИТЕ ВО ПИВАРА СКОПЈЕ ЗА ДЕЦАТА ОД СОС ДЕТСКО СЕЛО ВО ПРЕСРЕТ НА 8 МАРТ

Жените вработени во Пивара Скопје го одбележаа 8 Март – Меѓународниот ден на жената со волонтерска акција во СОС Детско Село, под мотото „Садиме љубов ...
СКОПЈЕ, БИТОЛА И ГОСТИВАР ЌЕ ДОБИЈАТ ШКОЛИ ЗА РОДИТЕЛИ

СКОПЈЕ, БИТОЛА И ГОСТИВАР ЌЕ ДОБИЈАТ ШКОЛИ ЗА РОДИТЕЛИ

Школи за родителство во поликлиниката Јане Сандански во Скопје, во Клиничката болница во Битола и во општата болница во Гостивар, ќе се отворат преку ...
ПИВАРА СКОПЈЕ ПРИДОНЕСУВА ЗА БУЏЕТОТ СО 12% ОД ЦЕЛОКУПНИОТ ДАНОК НА ДОБИВКА ВО ДРЖАВАТА

ПИВАРА СКОПЈЕ ПРИДОНЕСУВА ЗА БУЏЕТОТ СО 12% ОД ЦЕЛОКУПНИОТ ДАНОК НА ДОБИВКА ВО ДРЖАВАТА

Пивара Скопје годишно создава 44,6 милиони евра бруто додадена вредност за македонската економија, а вкупниот годишен придонес на компанијата во буџет ...
ПИВАРА СКОПЈЕ ГО ОПРЕМИ ОДДЕЛОТ ЗА ИНТЕНЗИВНА НЕГА НА ДРЖАВНАТА ГИНЕКОЛОШКА КЛИНИКА

ПИВАРА СКОПЈЕ ГО ОПРЕМИ ОДДЕЛОТ ЗА ИНТЕНЗИВНА НЕГА НА ДРЖАВНАТА ГИНЕКОЛОШКА КЛИНИКА

Пивара Скопје целосно го опреми одделот за интензивна нега на Гинеколошката клиника во Скопје, објави денеска компанијата за време на посетата на прем ...
АКТИВНА ЗОНА ЗА ВЕЖБАЊЕ НА КЕЈОТ ВО СКОПЈЕ, ДОНАЦИЈА ОД КОКА КОЛА И ПИВАРА СКОПЈЕ

АКТИВНА ЗОНА ЗА ВЕЖБАЊЕ НА КЕЈОТ ВО СКОПЈЕ, ДОНАЦИЈА ОД КОКА КОЛА И ПИВАРА СКОПЈЕ

На кејот на реката Вардар, во близина на скејт паркот отворена е десеттата „Кока Кола активна зона“, донација од Пивара Скопје и компанијата Кока Кола ...
ХОЛАНДСКАТА И БРИТАНСКАТА АМБАСАДА ЗАЕДНО СО ПИВАРА ЧИСТЕА ЃУБРЕ НА МАТКА

ХОЛАНДСКАТА И БРИТАНСКАТА АМБАСАДА ЗАЕДНО СО ПИВАРА ЧИСТЕА ЃУБРЕ НА МАТКА

Под мотото „Рециклирате ли?“, Пивара Скопје организираше нова волонтерска екоакција, чија цел беше чистењето на брегот и на водите на езерото Матка. П ...
ПИВАРА СКОПЈЕ И КОКА КОЛА ЧЕТВРТА ГОДИНА ПО РЕД ГЛОБАЛНИ ЛИДЕРИ ЗА ОДРЖЛИВОСТ

ПИВАРА СКОПЈЕ И КОКА КОЛА ЧЕТВРТА ГОДИНА ПО РЕД ГЛОБАЛНИ ЛИДЕРИ ЗА ОДРЖЛИВОСТ

Пивара Скопје и останатите членки на Кока Кола ХБЦ групацијата четврти пат по ред се прогласени за глобален лидер за одржлив развој и заштита на живот ...
1 2 3 20 / 27 НАПИСИ