Таг: Пивара Скопје

1 2 324 / 24 НАПИСИ
ГАЛИЧКИТЕ МЛАДЕНЦИ НАУЧИЈА КАКО СЕ ПРАВИ ПИВО

ГАЛИЧКИТЕ МЛАДЕНЦИ НАУЧИЈА КАКО СЕ ПРАВИ ПИВО

Годинешните младенци на 44. Галичка свадба Тања Чалоска и Бошко Лепчески беа во посета на Пивара Скопје, каде се запознаа со процесот на производство ...
ПИВАРА СКОПЈЕ ЕДУЦИРАШЕ НАД 17.000 ОСНОВЦИ ЗА БЕЗБЕДНИ И ЗДРАВИ ШКОЛСКИ ДЕНОВИ

ПИВАРА СКОПЈЕ ЕДУЦИРАШЕ НАД 17.000 ОСНОВЦИ ЗА БЕЗБЕДНИ И ЗДРАВИ ШКОЛСКИ ДЕНОВИ

Пивара Скопје и годинава го реализираше едукативниот проект на теми поврзaни со здравјето и безбедноста, наменет за учениците од четврто одделение и о ...
КОКА КОЛА ДОНИРА ПЕТ ПАРКИРАЛИШТА ЗА ВЕЛОСИПЕДИ ВО СКОПЈЕ

КОКА КОЛА ДОНИРА ПЕТ ПАРКИРАЛИШТА ЗА ВЕЛОСИПЕДИ ВО СКОПЈЕ

Кај фонтаната во Градски парк, денеска беше пуштено во употреба првото од петте паркиралишта за велосипеди кои ги донира Пивара Скопје во соработка со ...
ПИВАРА СКОПЈЕ ИНВЕСТИРАШЕ 1,4 МИЛИОНИ ЕВРА ВО НОВА ОПРЕМА ЗА ПОЛНЕЊЕ

ПИВАРА СКОПЈЕ ИНВЕСТИРАШЕ 1,4 МИЛИОНИ ЕВРА ВО НОВА ОПРЕМА ЗА ПОЛНЕЊЕ

Пивара Скопје ја претстави новата опрема за полнење во чија набавка и инсталирање се вложени над 1,4 милиони евра, со што вкупните инвестиции на компа ...
1 2 324 / 24 НАПИСИ