Таг: плакати

ОВА ГО НЕМА НИ ВО АФРИКА, ВЕЛИ КАНДИДАТОТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА ШТИП СО НИГЕРИСКО ПОТЕКЛО СИМОН ПОЛИКАРП-ЏИМИ ОТКАКО БЕА СКИНАТИ НЕГОВИТЕ ПЛАКАТИ

ОВА ГО НЕМА НИ ВО АФРИКА, ВЕЛИ КАНДИДАТОТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА ШТИП СО НИГЕРИСКО ПОТЕКЛО СИМОН ПОЛИКАРП-ЏИМИ ОТКАКО БЕА СКИНАТИ НЕГОВИТЕ ПЛАКАТИ

Три дена пред изборите за градоначалник на Штип, искинати се плакати на кандидатот со нигериоско потекло Симон Поликарп-Џими, предложен под партијата ...
СДСМ, ВМРО И ДПА УШТЕ СЕ ВО ИЗБОРНА ТРКА ПО ТЕТОВСКИТЕ УЛИЦИ

СДСМ, ВМРО И ДПА УШТЕ СЕ ВО ИЗБОРНА ТРКА ПО ТЕТОВСКИТЕ УЛИЦИ

Поминаа три месеци од завршувањето на локалните избори, а низ тетовските улици и на бандерите уште може да се види излепен и најчесто испокинат, пропа ...
ОХРИДСКАТА НАСЕЛБА ЕЛШАНИ НЕ САКА ПЛАКАТИ ОД НИТУ ЕДНА ПАРТИЈА

ОХРИДСКАТА НАСЕЛБА ЕЛШАНИ НЕ САКА ПЛАКАТИ ОД НИТУ ЕДНА ПАРТИЈА

Жителите од  крајезерската населба Елшани кај Охрид велат дека во тек на изборната кампања не сакаат плакати од ниту една политичка партија која учест ...
ТАТКОВИНАТА ГО ЗАБОРАВИ, А МИХАЈЛО АРСОВСКИ ГО ОСНОВАШЕ ХРВАТСКИОТ ПОП-АРТ

ТАТКОВИНАТА ГО ЗАБОРАВИ, А МИХАЈЛО АРСОВСКИ ГО ОСНОВАШЕ ХРВАТСКИОТ ПОП-АРТ

Најзначајниот хрватски дизјанер роден во Скопје во 1937 година, кој оставил една од најавтентичните траги на хрватскиот графички дизајн е дома. Во Муз ...
СКРИЕНИОТ КОНДОВСКИ ИЗЛЕЗЕ ОД „РЕПУБЛИКАТА ВО ПЛАМЕН“ ВО МНТ

СКРИЕНИОТ КОНДОВСКИ ИЗЛЕЗЕ ОД „РЕПУБЛИКАТА ВО ПЛАМЕН“ ВО МНТ

Скриениот Кондовски, еден сосема поинаков Кондовски е исправен пред нас. Скопјанец со печати по одраните колена од Пајкомаалската калдрма, со куфери п ...
5 / 5 НАПИСИ