Таг: план за реформи 3-6-9

ПРЕМИЕРОТ И БИЗНИСМЕНОТ

ПРЕМИЕРОТ И БИЗНИСМЕНОТ

1 Сакам да ме префати ентузијазмот на премиерот Зоран Заев. Сакам да се заразам и од неговиот оптимизам. Ама некако, уште сум во грч. Особено што и са ...
ЕКСПЕРТИ ОД САД ЌЕ ИСПИТУВААТ ЗЛОУПОТРЕБИ НА ЕЛЕКТРОНСКАТА РАСПРЕДЕЛБА НА СУДСКИТЕ ПРЕДМЕТИ

ЕКСПЕРТИ ОД САД ЌЕ ИСПИТУВААТ ЗЛОУПОТРЕБИ НА ЕЛЕКТРОНСКАТА РАСПРЕДЕЛБА НА СУДСКИТЕ ПРЕДМЕТИ

Владата ќе бара помош од американска софтверска компанија за да ги испита евентуалните злоупотреби на АКМИС системот за електронска распределба на пре ...
2 / 2 НАПИСИ