Таг: плата

1 2 3 4 5 30 / 49 НАПИСИ
АЗИЛАНТСКА ПЛАТА

АЗИЛАНТСКА ПЛАТА

1 Министерството за внатрешни работи е вклучено во предистражната постапка за снимањето на разговорите на службената телефонска централа во Јавното об ...
АЗИЛАНТОТ ГРУЕВСКИ ЌЕ ЈА ЗЕМЕ ЦЕЛА НОЕМВРИСКАТА ПРАТЕНИЧКА ПЛАТА, ОД ЈАНУАРИ ЌЕ МУ СЕ НАМАЛУВА

АЗИЛАНТОТ ГРУЕВСКИ ЌЕ ЈА ЗЕМЕ ЦЕЛА НОЕМВРИСКАТА ПРАТЕНИЧКА ПЛАТА, ОД ЈАНУАРИ ЌЕ МУ СЕ НАМАЛУВА

Избеганиот осуден експремиер Никола Груевски кој доби азил во Угарија ќе земе цела пратеничка плата за ноември, а намалена плата од Собранието ќе земе ...
НА ГРУЕВСКИ СКАЛЕСТО ЌЕ МУ СЕ НАМАЛУВА ПЛАТАТА ЗА 5 ОТСТО ЗА СЕКОЈ ДЕН НЕОПРАВДАНО ОТСУСТВО ВО СОБРАНИЕТО

НА ГРУЕВСКИ СКАЛЕСТО ЌЕ МУ СЕ НАМАЛУВА ПЛАТАТА ЗА 5 ОТСТО ЗА СЕКОЈ ДЕН НЕОПРАВДАНО ОТСУСТВО ВО СОБРАНИЕТО

Осудениот пратеник Никола Груевски платата за секој ден неоправдано отсуство од Собранието ќе му се намалува за 5 отсто за секој неоправдан ден. Досег ...
ПРЕМИЕРСКАТА ПЛАТА НЕ ЈА ФАЌА ПРОГРЕСИВНИОТ ДАНОК, ЌЕ ЈА ВРАЌАМЕ СРЕДНАТА КЛАСА, КАЖА ЗАЕВ ЗА ДАНОЧНАТА РЕФОРМА

ПРЕМИЕРСКАТА ПЛАТА НЕ ЈА ФАЌА ПРОГРЕСИВНИОТ ДАНОК, ЌЕ ЈА ВРАЌАМЕ СРЕДНАТА КЛАСА, КАЖА ЗАЕВ ЗА ДАНОЧНАТА РЕФОРМА

Прагот за прогресивното оданочување на личниот доход од 90.000 денари според премиерот Зоран Заев и даночната реформа нема да ја уништат средната клас ...
ПРОГРЕСИВНИОТ ДАНОК НА ДОХОД ОД 18 ОТСТО ЌЕ СЕ ПЛАЌА САМО ЗА СУМАТА ОД ПЛАТАТА НАД 90.000 ДЕНАРИ, КАЖА МИНИСТЕРОТ ТЕВДОВСКИ

ПРОГРЕСИВНИОТ ДАНОК НА ДОХОД ОД 18 ОТСТО ЌЕ СЕ ПЛАЌА САМО ЗА СУМАТА ОД ПЛАТАТА НАД 90.000 ДЕНАРИ, КАЖА МИНИСТЕРОТ ТЕВДОВСКИ

Прагот за прогресивниот данок на доход што сака да го воведе Владата ќе биде 90.000 денари месечна нето плата, кажа министерот за финансии Драган Тевд ...
1.500 ВРАБОТЕНИ ВО „СЕКЈУРИКОМ“ ОСТАНУВААТ БЕЗ РАБОТА

1.500 ВРАБОТЕНИ ВО „СЕКЈУРИКОМ“ ОСТАНУВААТ БЕЗ РАБОТА

1.500 обезбедувачи и хигиеничари на Друштвото за обезбедување и услуги „Секјуриком мулти сервис интернационал ДОО Скопје“, од кои 250 се преземени од ...
ВРАБОТЕНИТЕ ВО ВТОРОСТЕПЕНАТА КОМИСИЈА ЗА ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР 5 МЕСЕЦИ БЕЗ ПЛАТА И ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ, СОБРАНИЕТО УШТЕ НЕМА ИЗБРАНО НОВИ ЧЛЕНОВИ

ВРАБОТЕНИТЕ ВО ВТОРОСТЕПЕНАТА КОМИСИЈА ЗА ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР 5 МЕСЕЦИ БЕЗ ПЛАТА И ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ, СОБРАНИЕТО УШТЕ НЕМА ИЗБРАНО НОВИ ЧЛЕНОВИ

Вработените во Државната комисија за одлучување во втор степен во областа на инспекцискиот надзор и прекршочната постапка пет месеци немаат земено пла ...
ДОЦНИ ЈУЛСКАТА ПЛАТА ВО ОБРАЗОВАНИЕТО, МИНИСТЕРСТВОТО ВЕЛИ ДИРЕКТОРИТЕ НА ШКОЛИТЕ НЕ ЈА ПОДИГНАЛЕ

ДОЦНИ ЈУЛСКАТА ПЛАТА ВО ОБРАЗОВАНИЕТО, МИНИСТЕРСТВОТО ВЕЛИ ДИРЕКТОРИТЕ НА ШКОЛИТЕ НЕ ЈА ПОДИГНАЛЕ

Јулската плата ја добиле само вработените во средните училишта, а не и тие во основните во Македонија, потврдија од Министерството за образование и на ...
РАБОТНИЦИ ОД ФЗЦ КУМАНОВО ЌЕ ОСТАНАТ БЕЗ РАБОТА ОТИ ПОБАРАЛЕ ПОГОЛЕМИ ПЛАТИ

РАБОТНИЦИ ОД ФЗЦ КУМАНОВО ЌЕ ОСТАНАТ БЕЗ РАБОТА ОТИ ПОБАРАЛЕ ПОГОЛЕМИ ПЛАТИ

Стотина работници од Фабриката за заварени цевки и профили (ФЗЦ) „11 Октомври“ од Куманово, добиле отказни решенија затоа што не сакале да го потпишат ...
СЕ УСМРДЕА ВЛАДАТА И МИНИСТЕРСТВАТА ОТИ „СЕКЈУРИКОМ“ НЕ ИМ ДАВА ПЛАТА НА ВРАБОТЕНИТЕ

СЕ УСМРДЕА ВЛАДАТА И МИНИСТЕРСТВАТА ОТИ „СЕКЈУРИКОМ“ НЕ ИМ ДАВА ПЛАТА НА ВРАБОТЕНИТЕ

Три месеци фирмата „Секјуриком“ не ги чисти министерствата и владините институции. „Секјуриком“ на тендер кој го распиша Службата за општи и заеднички ...
1 2 3 4 5 30 / 49 НАПИСИ