Таг: плати

1 3 4 543 / 43 НАПИСИ
ПОЛОВИНА ОД БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА КАВАДАРЦИ ЗА ПЛАТИ НА АДМИНИСТРАЦИЈАТА

ПОЛОВИНА ОД БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА КАВАДАРЦИ ЗА ПЛАТИ НА АДМИНИСТРАЦИЈАТА

За плати на администрацијата во општина Кавадарци се трошат 50 до 60 отсто од општинскиот буџет за 2016 година, кажа денеска Горан Белевски, советник ...
РАБОТНИЦИТЕ ОД НЕГОТИНСКАТА ТУЛАНА ЌЕ ШТРАЈКУВААТ ЗА НАМАЛЕНИТЕ ПЛАТИ

РАБОТНИЦИТЕ ОД НЕГОТИНСКАТА ТУЛАНА ЌЕ ШТРАЈКУВААТ ЗА НАМАЛЕНИТЕ ПЛАТИ

Се намалуваат платите иако тулата се продава, реагираат работници од неготинската тулана „8 Ноември”. Велат дека прифаќањето на планот за реорганизаци ...
УШКОВСКИ МОЖЕ ДА ОДИ ВО ЗАТВОР ЗА ПРЕДИЗБОРНОТО ПОКАЧУВАЊЕ ПЛАТИ НА СУДИИТЕ

УШКОВСКИ МОЖЕ ДА ОДИ ВО ЗАТВОР ЗА ПРЕДИЗБОРНОТО ПОКАЧУВАЊЕ ПЛАТИ НА СУДИИТЕ

Зголемувањето на платите пред избори на судиите, обвинителите и на обвинителската стручна служба е кривично дело за кое е предвидена затворска казна о ...
1 3 4 543 / 43 НАПИСИ