Таг: плати

1 5 6 767 / 67 НАПИСИ
ГРАДЕЖНИШТВОТО НАЈПРОФИТАБИЛЕН БИЗНИС СО 60 МИЛИОНИ ЕВРА ЧИСТ ЌАР, А ПЛАТИТЕ ПОТПРОСЕЧНИ

ГРАДЕЖНИШТВОТО НАЈПРОФИТАБИЛЕН БИЗНИС СО 60 МИЛИОНИ ЕВРА ЧИСТ ЌАР, А ПЛАТИТЕ ПОТПРОСЕЧНИ

Компаниите кои се занимаваат со градежништво лани оствариле вкупно 60 милиони евра профит, најголем во државата, покажуваат податоците на Управата за ...
СО ЦРВЕНИ ЛЕНТИ НА РАЦЕТЕ ВРАБОТЕНИТЕ ВО „ПОВАРДАРИЕ” БАРААТ ПЛАТИ И ПРИДОНЕСИ

СО ЦРВЕНИ ЛЕНТИ НА РАЦЕТЕ ВРАБОТЕНИТЕ ВО „ПОВАРДАРИЕ” БАРААТ ПЛАТИ И ПРИДОНЕСИ

Со црвени ленти на рацете вработените во винарската визба „Повардарие“ од Неготино си ги бараат заостанатите плати и придонеси за пензиско осигурување ...
280 ВРАБОТЕНИ ВО ПРИЛЕПСКИ „ЕУРОКОМПОЗИТ“ САМО СО ШТРАЈК ДОБИВААТ ПЛАТА

280 ВРАБОТЕНИ ВО ПРИЛЕПСКИ „ЕУРОКОМПОЗИТ“ САМО СО ШТРАЈК ДОБИВААТ ПЛАТА

Околу 280 вработени во прилепски „Еурокомпозит“ од почеток на неделава стапија во генерален штрајк, за што поскоро да дојдат до заработените, а неиспл ...
ДАНОЧНА ТАЈНА Е КОЛКУ ЖЕЛЕЗНИЦАТА ПРОФИТИРАШЕ ОД БЕГАЛЦИТЕ ПРОДАВАЈЌИ КАРТИ ЗА ЕВРА

ДАНОЧНА ТАЈНА Е КОЛКУ ЖЕЛЕЗНИЦАТА ПРОФИТИРАШЕ ОД БЕГАЛЦИТЕ ПРОДАВАЈЌИ КАРТИ ЗА ЕВРА

Управата за јавни приходи тврди дека е даночна тајна и не кажува што превземала против „Македонска железница - Транспорт“ (МЖ), која во екот на бегалс ...
ПОЛОВИНА ОД БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА КАВАДАРЦИ ЗА ПЛАТИ НА АДМИНИСТРАЦИЈАТА

ПОЛОВИНА ОД БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА КАВАДАРЦИ ЗА ПЛАТИ НА АДМИНИСТРАЦИЈАТА

За плати на администрацијата во општина Кавадарци се трошат 50 до 60 отсто од општинскиот буџет за 2016 година, кажа денеска Горан Белевски, советник ...
РАБОТНИЦИТЕ ОД НЕГОТИНСКАТА ТУЛАНА ЌЕ ШТРАЈКУВААТ ЗА НАМАЛЕНИТЕ ПЛАТИ

РАБОТНИЦИТЕ ОД НЕГОТИНСКАТА ТУЛАНА ЌЕ ШТРАЈКУВААТ ЗА НАМАЛЕНИТЕ ПЛАТИ

Се намалуваат платите иако тулата се продава, реагираат работници од неготинската тулана „8 Ноември”. Велат дека прифаќањето на планот за реорганизаци ...
УШКОВСКИ МОЖЕ ДА ОДИ ВО ЗАТВОР ЗА ПРЕДИЗБОРНОТО ПОКАЧУВАЊЕ ПЛАТИ НА СУДИИТЕ

УШКОВСКИ МОЖЕ ДА ОДИ ВО ЗАТВОР ЗА ПРЕДИЗБОРНОТО ПОКАЧУВАЊЕ ПЛАТИ НА СУДИИТЕ

Зголемувањето на платите пред избори на судиите, обвинителите и на обвинителската стручна служба е кривично дело за кое е предвидена затворска казна о ...
1 5 6 767 / 67 НАПИСИ