Таг: починати

1 2 3 4 28 20 / 278 НАПИСИ
33-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД НЕГОТИНО МЕЃУ 13 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, НОВИ 469 БОЛНИ

33-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД НЕГОТИНО МЕЃУ 13 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, НОВИ 469 БОЛНИ

Нови 469 нови случаи на ковид-19 се регистрирани изминатите 24 часа од 3.296 тестови. Починати се 13 лица меѓу кои и 33-годишно лице од Неготино. Н ...
ВКУПНО 18 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС И УШТЕ 432 ПОЗИТИВНИ ОД 2.663 ТЕСТОВИ

ВКУПНО 18 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС И УШТЕ 432 ПОЗИТИВНИ ОД 2.663 ТЕСТОВИ

Вкупно 18 починати од ковид-19 и уште 432 позитивни од 2.663 тестирања, се регистрирани иминативе 24 часа, соопшти Министерството за здравство. Во ...
НОВИ 656 ЗАРАЗЕНИ СО КОВИД-19 ОД 3.597 ТЕСТОВИ, ПОЧИНАТИ СЕ 21 ЛИЦЕ, ОД КОИ 8 МИНАТАТА НЕДЕЛА

НОВИ 656 ЗАРАЗЕНИ СО КОВИД-19 ОД 3.597 ТЕСТОВИ, ПОЧИНАТИ СЕ 21 ЛИЦЕ, ОД КОИ 8 МИНАТАТА НЕДЕЛА

Нови 656 болни од ковид-19 се регистрирани во изминативе 24 од направени 3.597 тестирање. Новите случаи се во Скопје – 257, Битола – 38, Куманово – 34 ...
13 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 И УШТЕ 677 ПОЗИТИВНИ ОД 3.317 ТЕСТОВИ

13 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 И УШТЕ 677 ПОЗИТИВНИ ОД 3.317 ТЕСТОВИ

Тринаесет лица починаа од ковид-19 во болнички услови во изминатите 24 часа, а од 3.317 тестови регистрирани се 677 нови случаи, вели Министерството з ...
35-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД БЕРОВО МЕЃУ 10 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС, УШТЕ 156 БОЛНИ ОД 1.309 ТЕСТОВИ

35-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД БЕРОВО МЕЃУ 10 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС, УШТЕ 156 БОЛНИ ОД 1.309 ТЕСТОВИ

Десетмина починати од коронаворус и уште 156 болни од  1.309 тестирања, се регистрирани изминарове 24 часа, соопшти Министерството за здравство. Од по ...
ВКУПНО 14 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС И УШТЕ 593 ПОЗИТИВНИ ОД 3.391 ТЕСТОВИ

ВКУПНО 14 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС И УШТЕ 593 ПОЗИТИВНИ ОД 3.391 ТЕСТОВИ

Вкупно 14 починати од ковид-19, од кои 4 изминатава недела, и 593 нови случаи од 3.391 тестови се регистрирани за 24 часа. Во текот на изминатите 2 ...
ВКУПНО 13 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, ОД КОИ ДВАЈЦА ИЗМИНАТИВЕ 10 ДЕНА, УШТЕ 153 БОЛНИ ОД 1.549 ТЕСТОВИ

ВКУПНО 13 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, ОД КОИ ДВАЈЦА ИЗМИНАТИВЕ 10 ДЕНА, УШТЕ 153 БОЛНИ ОД 1.549 ТЕСТОВИ

Тринаесет починати од ковид-19 се регистрирани во денешниот извештај на Министерството за здравство, од кои две лица починале изминативе десетина дена ...
УШТЕ 12 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС И 349 БОЛНИ ОД 2.754 ТЕСТОВИ

УШТЕ 12 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС И 349 БОЛНИ ОД 2.754 ТЕСТОВИ

Уште 12 лица починаа од компликации на ковид-19 изминативе 24 часа на возраст од 43 до 85 години. Починати се 3 лица од Скопје (51г, 64г и 85г), по 2 ...
13 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 И УШТЕ 495 БОЛНИ ОД 4.145 ТЕСТОВИ

13 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 И УШТЕ 495 БОЛНИ ОД 4.145 ТЕСТОВИ

Тринаесет лица починаа од компликации на ковид-19 во изминатите 24 часа, а  регистрирани се 495 нови случаи од 4.145 тестирања. Новите случаи се од Ск ...
ЗА ЕДНА НЕДЕЛА ОД КОВИД-19 ПОЧИНАА 124 ЛИЦА, ОД КОИ 27 БИЛЕ ВАКЦИНИРАНИ

ЗА ЕДНА НЕДЕЛА ОД КОВИД-19 ПОЧИНАА 124 ЛИЦА, ОД КОИ 27 БИЛЕ ВАКЦИНИРАНИ

Од 15 до 21 октомври по компликации од ковид-19 во земјава починале 124 лица, од кои 97 пациенти (78 отсто) биле невакцинирани, а 27 од починатите при ...
1 2 3 4 28 20 / 278 НАПИСИ