Таг: починати

1 2 3 4 5 28 30 / 278 НАПИСИ
11 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 135 НОВИ ПОЗИТИВНИ ОД 1.514 ТЕСТОВИ

11 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 135 НОВИ ПОЗИТИВНИ ОД 1.514 ТЕСТОВИ

Единаесет лица починаа по компликации од ковид-19 во изминатите 24 часа во болнички услови, а од 1.514 тестови, регистрирани се 135 нови случаи, вели ...
482 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19, 12 ПОЧИНАТИ ВО ИЗМИНАТИТЕ 24 ЧАСА И УШТЕ 5 ОД 12 ДО 23 ОКТОМВРИ

482 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19, 12 ПОЧИНАТИ ВО ИЗМИНАТИТЕ 24 ЧАСА И УШТЕ 5 ОД 12 ДО 23 ОКТОМВРИ

Во последните 24 часа се регистрирани 482 нови случаи на ковид-19 од направени се 4.151 тестирањe, соопшти Министерството за здравство. Новите случаи ...
НЕ СЕ ВАКЦИНИРАНИ 76 ОТСТО ОД КОВИД БОЛНИТЕ В БОЛНИЦА, ВО ЗЕМЈАВА ДОСЕГА 663 ЛИЦА СЕ ЗАРАЗИЛЕ ПО ВТОРПАТ

НЕ СЕ ВАКЦИНИРАНИ 76 ОТСТО ОД КОВИД БОЛНИТЕ В БОЛНИЦА, ВО ЗЕМЈАВА ДОСЕГА 663 ЛИЦА СЕ ЗАРАЗИЛЕ ПО ВТОРПАТ

По компликации од ковид-19 од 6 август до 21 октомври во земјава починале 1.506 лица, од кои 1.246 лица, односно 83% од починатите, не биле вакциниран ...
НАЈМЛАДИОТ ПОЧИНАТ ОД КОВИД, А ВАКЦИНИРАН, Е 48-ГОДИШНИК СО КАРДИОЛОШКА БОЛЕСТ И ДИЈАБЕТ

НАЈМЛАДИОТ ПОЧИНАТ ОД КОВИД, А ВАКЦИНИРАН, Е 48-ГОДИШНИК СО КАРДИОЛОШКА БОЛЕСТ И ДИЈАБЕТ

Сто и пет лица починале од ковид-19 од 8 до 14 октомври,  од кои 26 биле вакцинирани и сите освен еден биле со хронични заболувања. Од 26-те лица, нај ...
ВКУПНО 24 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД, ОД КОИ 5 ИЗМИНАТИОВ МЕСЕЦ, УШТЕ 107 ПОЗИТИВНИ ОД 1.668 ТЕСТИРАЊА

ВКУПНО 24 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД, ОД КОИ 5 ИЗМИНАТИОВ МЕСЕЦ, УШТЕ 107 ПОЗИТИВНИ ОД 1.668 ТЕСТИРАЊА

Вкупно 24 починати од коронавирус, од кои 5 изминатиов месец, и уште 107 позитивни од 1.668 тестирања се регистрирани последниве 24 часа, соопшти Мини ...
ВКУПНО 18 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС, ОД КОИ 5 ИЗМИНАТИОВ МЕСЕЦ, УШТЕ 329 ПОЗИТИВНИ ОД 3.045 ТЕСТОВИ

ВКУПНО 18 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС, ОД КОИ 5 ИЗМИНАТИОВ МЕСЕЦ, УШТЕ 329 ПОЗИТИВНИ ОД 3.045 ТЕСТОВИ

Вкупно 18 починати од ковид-19, од кои 5 во периодот од 20 септември до 2 октомври, и 329 позитивни од 3.045 тестирања се регистрирани во зиминативе 2 ...
83 ОТСТО ОД ПОЧИНАТИТЕ ОД КОВИД-19 ИЗМИНАТИВЕ ДВА МЕСЕЦИ НЕ БИЛЕ ВАКЦИНИРАНИ

83 ОТСТО ОД ПОЧИНАТИТЕ ОД КОВИД-19 ИЗМИНАТИВЕ ДВА МЕСЕЦИ НЕ БИЛЕ ВАКЦИНИРАНИ

Осумдесет и три отсто од починатите лица од ковид-19 од 8 август до 14 октомври во земјава не биле вакцинирани, или 1.149 од вкупно 1.882 починати, ст ...
ВКУПНО 13 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС, ОД КОИ 5 ВО СЕПТЕМВРИ, УШТЕ 421 ПОЗИТИВЕН ОД 2.900 ТЕСТОВИ

ВКУПНО 13 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС, ОД КОИ 5 ВО СЕПТЕМВРИ, УШТЕ 421 ПОЗИТИВЕН ОД 2.900 ТЕСТОВИ

Вкупно 13 починати од ковид-19, од кои 5 во септември, и уште 421 позитивен од 2.900 тестови се регистрирани изминативе 24 часа, соопшти Министерствот ...
ВКУПНО 20 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, ОД КОИ 8 ОД СЕПТЕМВРИ, УШТЕ 412 ПОЗИТИВНИ ОД 3.567 ТЕСТОВИ

ВКУПНО 20 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, ОД КОИ 8 ОД СЕПТЕМВРИ, УШТЕ 412 ПОЗИТИВНИ ОД 3.567 ТЕСТОВИ

Изминативе 24 часа починаа 12 лица, а регистрирани се плус 8 болни кои починале од 1 септември до 8 октомври. Починатите 12 лица се 6 од Скопје (73г, ...
27-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД КРИВА ПАЛАНКА МЕЃУ ШЕСТЕМИНА ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, НОВИ 130 БОЛНИ

27-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД КРИВА ПАЛАНКА МЕЃУ ШЕСТЕМИНА ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, НОВИ 130 БОЛНИ

27-годишно лице од Крива Паланка е меѓу шестемина починати од компликации на ковид-19 во изминативе 24 часа. Починати се и две лица од Куманово (63г и ...
1 2 3 4 5 28 30 / 278 НАПИСИ