Таг: почит

ВМРО-ДПМНЕ И СДСМ СЕ РАЗМИНАА НА СЛАВЕЊЕТО НА 11 ОКТОМВРИ ВО НЕГОТИНО

ВМРО-ДПМНЕ И СДСМ СЕ РАЗМИНАА НА СЛАВЕЊЕТО НА 11 ОКТОМВРИ ВО НЕГОТИНО

Најпрвин дојдоа претставници на ВМРО-ДПМНЕ и положија цвеќе пред бистите на паднатите борци. Се фотографираа и откако се поздравија со дел од оние кои ...
ОПШТИНА КАВАДАРЦИ И ВЛАСТА НЕ ИМ ОДДАДОА ПОЧИТ НА БОРЦИТЕ ПРОТИВ ФАШИЗМОТ

ОПШТИНА КАВАДАРЦИ И ВЛАСТА НЕ ИМ ОДДАДОА ПОЧИТ НА БОРЦИТЕ ПРОТИВ ФАШИЗМОТ

Немаше претставници на Општина Кавадарци и на советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во општинскиот Совет, да положат цвеќе и да им оддадат почит на тиквешк ...
2 / 2 НАПИСИ