Таг: подарок

МИЛЧО МАНЧЕВСКИ Ѝ ЈА ПОДАРИ ПРИВАТНАТА ЗБИРКА ФИЛМОВИ НА КИНОТЕКАТА

МИЛЧО МАНЧЕВСКИ Ѝ ЈА ПОДАРИ ПРИВАТНАТА ЗБИРКА ФИЛМОВИ НА КИНОТЕКАТА

Режисерот Милчо Манчевски ѝ подари филмови од приватната збирка на Кинотеката на Северна Македонија. Најнаградуваниот македонски режисер кој со децени ...
ГОРАН СТЕФАНОВСКИ Е НАШИОТ ШЕКСПИР, НЕГОВ ПОРТРЕТ ПОДАРЕН НА ТЕАТАРОТ ВО БИТОЛА

ГОРАН СТЕФАНОВСКИ Е НАШИОТ ШЕКСПИР, НЕГОВ ПОРТРЕТ ПОДАРЕН НА ТЕАТАРОТ ВО БИТОЛА

Портрет од легендарниот македонски драматург Горан Стефановски (1952-2018), по избор на неговото семејство доби како подарок Народниот театар во Битол ...
„САМСУНГ“ СО ПОДАРОЦИ ЗА КУПУВАЧИТЕ НА НОВАТА „ГАЛАКСИ С“ СЕРИЈА

„САМСУНГ“ СО ПОДАРОЦИ ЗА КУПУВАЧИТЕ НА НОВАТА „ГАЛАКСИ С“ СЕРИЈА

„Самсунг“ има изненадување за сите идни сопственици на „галакси С10“ серијата, бидејќи со купувањето на некој од новите уреди С10е, S10 и С10+, тие на ...
НИКОГАШ НЕ СУМ ЗЕЛА ПОДАРОК ОД УЧЕНИК ЗА ОСМИ МАРТ, ВЕЛИ НАСТАВНИЧКАТА ЛИЛЈАНА ГАЛОВСКА ОД БИТОЛА

НИКОГАШ НЕ СУМ ЗЕЛА ПОДАРОК ОД УЧЕНИК ЗА ОСМИ МАРТ, ВЕЛИ НАСТАВНИЧКАТА ЛИЛЈАНА ГАЛОВСКА ОД БИТОЛА

Јас подарок не сум зела од ученик до денес. Никогаш. Ни за 8 Март, ни за Нова година, вели пензионираната наставничката по физичко воспитување, Лилјан ...
НОВАК ЃОКОВИЌ НОСИ ОХРИДСКИ БИСЕР

НОВАК ЃОКОВИЌ НОСИ ОХРИДСКИ БИСЕР

Прославениот тениски ас Новак Ѓоковиќ од неодамна носи охридски бисер, изработен од охридското семејство Филеви. Тој доби манжетни за кошула и правосл ...
5 / 5 НАПИСИ