Таг: ПОЛИТИЧКИ ПАРТИИ

1 214 / 14 НАПИСИ
13 ПАРТИИ СЕ ОБВРЗАА ДЕКА ПО ИЗБОРИТЕ ЌЕ ОБЕЗБЕДАТ ПАРИ ЗА ЗАШТИТА ОД ХИВ

13 ПАРТИИ СЕ ОБВРЗАА ДЕКА ПО ИЗБОРИТЕ ЌЕ ОБЕЗБЕДАТ ПАРИ ЗА ЗАШТИТА ОД ХИВ

Тринаесет политички партии денеска се обврзаа дека по изборите ќе иницираат да се обезбедат пари и ќе го поддржат финансирањето на сите програми за пр ...
ПРОМОВИРАН ИЗБОРЕН КОМПАС ЗА ПРОВЕРКА НА ПАРТИСКИТЕ ПРОГРАМИ

ПРОМОВИРАН ИЗБОРЕН КОМПАС ЗА ПРОВЕРКА НА ПАРТИСКИТЕ ПРОГРАМИ

Институтот за истражување и општествени иновации „Импакт“ денес ја промовираше бесплатната онлајн алатка www.izborenkompas.mk, со која гласачите ќе мо ...
ГРАЃАНИТЕ МИСЛАТ ДЕКА ПОЛИЦИЈАТА Е СЕРВИС НА ВЛАДАТА, ПАРТИИТЕ И ВРВОТ НА МВР

ГРАЃАНИТЕ МИСЛАТ ДЕКА ПОЛИЦИЈАТА Е СЕРВИС НА ВЛАДАТА, ПАРТИИТЕ И ВРВОТ НА МВР

Над половина од испитаните граѓани, или 58,5 отсто, се изјасниле дека имаат доверба во полицијата во анкетата што ја спроведе Поинтпулс, регионална мр ...
ПАРТИИТЕ ПОСТИГНАА ДОГОВОР ЗА СПОРНИТЕ ПРАШАЊА

ПАРТИИТЕ ПОСТИГНАА ДОГОВОР ЗА СПОРНИТЕ ПРАШАЊА

Политичките партии денеска постигнаа договор за спорните прашања за излез од политичката криза. Сто дена пред предвремените парламентарни избори ќе им ...
1 214 / 14 НАПИСИ