Таг: помилување

1 2 326 / 26 НАПИСИ
ПОРАДИ АБОЛИЦИЈАТА ЗАТВОРЕНИЦИТЕ МАСОВНО БАРААТ ПОМИЛУВАЊЕ ОД ИВАНОВ

ПОРАДИ АБОЛИЦИЈАТА ЗАТВОРЕНИЦИТЕ МАСОВНО БАРААТ ПОМИЛУВАЊЕ ОД ИВАНОВ

Во затворот "Идризово", но и во штипскиот затвор, затворениците вчера цел ден се потпишуваа на барања за намалување на нивните казни.  Списоците треба ...
ОБВИНИТЕЛОТ БУБЕВСКИ ОД СЈО ГО ОБВИНИ ИВАНОВ ЗА ПСИХОЛОШКО ПОМАГАЊЕ ВО КРИМИНАЛ

ОБВИНИТЕЛОТ БУБЕВСКИ ОД СЈО ГО ОБВИНИ ИВАНОВ ЗА ПСИХОЛОШКО ПОМАГАЊЕ ВО КРИМИНАЛ

Претседателот Ѓорге Иванов со одлуката за помилување на политичарите кои се осомничени од Специјалното обвинителство за кривични дела што произлегуваа ...
НО ПАСАРАН, МУ ПОРАЧУВА ФАТИМЕ ФЕТАИ НА ЃОРГЕ ИВАНОВ

НО ПАСАРАН, МУ ПОРАЧУВА ФАТИМЕ ФЕТАИ НА ЃОРГЕ ИВАНОВ

Специјалните обвинители Лиле Стефанова, Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски испратија одвоени писма до претседателот Ѓорге Иванов да донесе одлука со која ...
ИВАНОВ ВО БРЗАЊЕ ПОМИЛУВАЛ НЕКОЈА ДРУГА ФАТИМЕ ФЕТАИ

ИВАНОВ ВО БРЗАЊЕ ПОМИЛУВАЛ НЕКОЈА ДРУГА ФАТИМЕ ФЕТАИ

Претседателот Ѓорге Иванов во брзањето да помилува што повеќе луѓе, помилувал извесна Фатиме Фетаи од Гостивар, а не специјалната обвинителка Фатиме Ф ...
КАМБОВСКИ ГО УЧИ ИВАНОВ: ЕВРОПСКАТА КОНВЕНЦИЈА Е ПОСИЛНА ОД ТВОЈАТА АБОЛИЦИЈА

КАМБОВСКИ ГО УЧИ ИВАНОВ: ЕВРОПСКАТА КОНВЕНЦИЈА Е ПОСИЛНА ОД ТВОЈАТА АБОЛИЦИЈА

Академик Владо Камбовски го повикува претседателот Иванов да ја прочита Европската конвенција за човекови права и слободи и да престане да тврди дека ...
1 2 326 / 26 НАПИСИ