Таг: пораст

РИЗИЧНОТО ОДНЕСУВАЊЕ ДОВЕДЕ ДО ПОРАСТ НА НОВОЗАРАЗЕНИТЕ ОД 19 ОТСТО, ВЕЛАТ ОД ЦЕНТАР ЗА ЈАВНО ЗДРАВЈЕ

РИЗИЧНОТО ОДНЕСУВАЊЕ ДОВЕДЕ ДО ПОРАСТ НА НОВОЗАРАЗЕНИТЕ ОД 19 ОТСТО, ВЕЛАТ ОД ЦЕНТАР ЗА ЈАВНО ЗДРАВЈЕ

Порастот од 19 отсто на новозаразени со коронавирус изминатите седум дена во споредба со претходната недела се должи на ризичното однесување на граѓан ...
СПРЕМИВМЕ 500 БОЛНИЧКИ КРЕВЕТИ, НО ВЕРУВАМ ДЕКА СО ЗАОСТРУВАЊЕ НА МЕРКИТЕ НЕМА ДА ИМА ПОТРЕБА ДА ПРЕНАМЕНУВАМЕ СПОРТСКИ САЛИ, ВЕЛИ ФИЛИПЧЕ

СПРЕМИВМЕ 500 БОЛНИЧКИ КРЕВЕТИ, НО ВЕРУВАМ ДЕКА СО ЗАОСТРУВАЊЕ НА МЕРКИТЕ НЕМА ДА ИМА ПОТРЕБА ДА ПРЕНАМЕНУВАМЕ СПОРТСКИ САЛИ, ВЕЛИ ФИЛИПЧЕ

Ќе се обезбедат повеќе од 500 болнички кревети во периодот кој следи, со оглед на порастот на бројката на заболени од коронавирус, која до 12 часот де ...
„АЛКАЛОИД“ ЈА ЗАВРШИ 2017 ГОДИНА СО РАСТ НА ПРОДАЖБАТА ОД 10 ОТСТО И 143 НОВИ ВРАБОТУВАЊА

„АЛКАЛОИД“ ЈА ЗАВРШИ 2017 ГОДИНА СО РАСТ НА ПРОДАЖБАТА ОД 10 ОТСТО И 143 НОВИ ВРАБОТУВАЊА

„Алкалоид АД. Скопје“ во 2017 имаше раст од 10 отсто на консолидираните продажби, раст од 11 отсто на консолидираната нето добивка, инвестиции од 861, ...
3 / 3 НАПИСИ