Таг: портрет

ГОРАН СТЕФАНОВСКИ Е НАШИОТ ШЕКСПИР, НЕГОВ ПОРТРЕТ ПОДАРЕН НА ТЕАТАРОТ ВО БИТОЛА

ГОРАН СТЕФАНОВСКИ Е НАШИОТ ШЕКСПИР, НЕГОВ ПОРТРЕТ ПОДАРЕН НА ТЕАТАРОТ ВО БИТОЛА

Портрет од легендарниот македонски драматург Горан Стефановски (1952-2018), по избор на неговото семејство доби како подарок Народниот театар во Битол ...
ЈАВНОСТА ПРВПАТ ГО ВИДЕ ДЕЛОТО НА ЃОРГИ ЗОГРАФСКИ, „МАНЧЕ КУЈУНЏИЈАТА“

ЈАВНОСТА ПРВПАТ ГО ВИДЕ ДЕЛОТО НА ЃОРГИ ЗОГРАФСКИ, „МАНЧЕ КУЈУНЏИЈАТА“

Во фоајето на Народниот театар „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“, јавноста за првпат можеше да види оригинално дело на македонскиот зограф и сликар Ѓор ...
ПОРТЕТОТ НА КОЦЕ ТРАЈАНОВСКИ ЕКСПРЕСНО ПОСТАВЕН ВО ГРАД СКОПЈЕ

ПОРТЕТОТ НА КОЦЕ ТРАЈАНОВСКИ ЕКСПРЕСНО ПОСТАВЕН ВО ГРАД СКОПЈЕ

Фотографија на ексградоначалникот на Скопје Коце Трајановски експресно е поставена во во просториите на Градот, откако на 5 февруари САКАМДАКАЖАМ.МК о ...
3 / 3 НАПИСИ