Таг: поврат на пари

ЗА ЕДНА НЕДЕЛА РЕЦИКЛИРАНИ 3.500 ПЛАСТИЧНИ ШИШИЊА ВО МАШИНИТЕ ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР

ЗА ЕДНА НЕДЕЛА РЕЦИКЛИРАНИ 3.500 ПЛАСТИЧНИ ШИШИЊА ВО МАШИНИТЕ ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР

Околу 500 жители на Општина Центар добиле „грин пеј“ картичка, а за една недела рециклирани се 3.500 шишиња и лименки. Од оваа недела за картичката „г ...
„КЕШБЕК ВОРЛД“ РЕВОЛУЦИЈА – ВРАЌАЊЕ ПАРИ ПРИ СЕКОЕ КУПУВАЊЕ

„КЕШБЕК ВОРЛД“ РЕВОЛУЦИЈА – ВРАЌАЊЕ ПАРИ ПРИ СЕКОЕ КУПУВАЊЕ

„Кешбек ворлд“, најголемата куповна заедница на светот со повеќе од осум милиони членови, направи револуција со можноста за враќање пари при секое куп ...
2 / 2 НАПИСИ