Таг: пречистителни станици

СМЕТКИТЕ ЗА ВОДА НЕМА ДА ПОСКАПАТ ВО СКОПЈЕ, ШИЛЕГОВ ПАК ГО ПОВЛЕЧЕ ПРЕДЛОГОТ ЗА НОВИ ЦЕНИ

СМЕТКИТЕ ЗА ВОДА НЕМА ДА ПОСКАПАТ ВО СКОПЈЕ, ШИЛЕГОВ ПАК ГО ПОВЛЕЧЕ ПРЕДЛОГОТ ЗА НОВИ ЦЕНИ

Сметките за вода во Скопје нема да поскапат. Градоначалникот Петре Шилегов на денешната седница на Советот на Град Скопје ги повлече точките од дневен ...
ВОДОВОД ТРОШЕЛ ПОЛА МИЛИОН ЕВРА ГОДИШНО ДА ГИ НАГРАДИ ВРАБОТЕНИТЕ КОИ ДОАЃАЛЕ НАВРЕМЕ НА РАБОТА

ВОДОВОД ТРОШЕЛ ПОЛА МИЛИОН ЕВРА ГОДИШНО ДА ГИ НАГРАДИ ВРАБОТЕНИТЕ КОИ ДОАЃАЛЕ НАВРЕМЕ НА РАБОТА

Околу половина милион евра годишно директорите на ЈП „Водовод и канализација“ делеле на вработените оти навреме во 7.30 часот доаѓале на работа. Ди ...
СПРЕМЕН СУМ ДА ПЛАТАМ КАЗНА, АМА НЕМА ДА ЈА СПРОВЕДАМ ОДЛУКАТА НА РЕГУЛАТОРНА ДА ПОСКАПИ ВОДАТА, РЕЧЕ ШИЛЕГОВ

СПРЕМЕН СУМ ДА ПЛАТАМ КАЗНА, АМА НЕМА ДА ЈА СПРОВЕДАМ ОДЛУКАТА НА РЕГУЛАТОРНА ДА ПОСКАПИ ВОДАТА, РЕЧЕ ШИЛЕГОВ

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов нема да ја почитува одлуката на Регулаторната комисија за зголемување на цената на сметките за вода, и вели ак ...
ИЗЈАВИТЕ ДЕКА НОВИТЕ ТАРИФИ НА ВОДАТА СЕ ПОЛИТИЧКИ МОТИВИРАНИ СЕ ОД НЕУПАТЕНОСТ И ИМ НАШТЕТУВААТ НА РЕФОРМИТЕ, ВЕЛАТ ОД РЕГУЛАТОРНАТА КОМИСИЈА

ИЗЈАВИТЕ ДЕКА НОВИТЕ ТАРИФИ НА ВОДАТА СЕ ПОЛИТИЧКИ МОТИВИРАНИ СЕ ОД НЕУПАТЕНОСТ И ИМ НАШТЕТУВААТ НА РЕФОРМИТЕ, ВЕЛАТ ОД РЕГУЛАТОРНАТА КОМИСИЈА

Изјавите дека воведувањето на новите тарифи за водата се политички мотивирани се базирани на недоволна упатеност во законските обврски и се штетни за ...
СКОПЈЕ ЌЕ УЧИ ОД ЉУБЉАНА КАКО ДА СЕ СПРАВИ СО ОТПАДНИТЕ ВОДИ

СКОПЈЕ ЌЕ УЧИ ОД ЉУБЉАНА КАКО ДА СЕ СПРАВИ СО ОТПАДНИТЕ ВОДИ

Љубљански водовод ќе го советува ЈП „Водовод и канализација“ како да се управува со колекторскиот систем за собирање на отпадните води кој следниот ме ...
ВОДАТА ЌЕ ПОЕВТИНИ, АМА ЌЕ ПЛАЌАМЕ ПОСКАПИ СМЕТКИ ПОРАДИ НОВА ДАВАЧКА ЗА ПРЕЧИСТИТЕЛНИ СТАНИЦИ

ВОДАТА ЌЕ ПОЕВТИНИ, АМА ЌЕ ПЛАЌАМЕ ПОСКАПИ СМЕТКИ ПОРАДИ НОВА ДАВАЧКА ЗА ПРЕЧИСТИТЕЛНИ СТАНИЦИ

Цената на водата ќе поевтини, но ќе плаќаме повисоки сметки бидејќи се воведува нова давачка за одржување на пречистителни станици. Со одлука на Ре ...
ГРАДОВИТЕ СО ПРЕЧИСТИТЕЛНИ СТАНИЦИ ЌЕ ПЛАЌААТ ПОСКАПА ВОДА, ОД ПРВИ ЈАНУАРИ НОВА ЦЕНА ЗА СИТЕ

ГРАДОВИТЕ СО ПРЕЧИСТИТЕЛНИ СТАНИЦИ ЌЕ ПЛАЌААТ ПОСКАПА ВОДА, ОД ПРВИ ЈАНУАРИ НОВА ЦЕНА ЗА СИТЕ

Граѓаните ќе плаќаат нова цена на водата од 1 јануари 2018.  Регулаторната комисија ќе ја утврдува тарифата врз основа на методолигијата за пресметка ...
НА МАКЕДОНИЈА Ѝ СЕ ПОТРЕБНИ 1,3 МИЛИЈАРДИ ЕВРА ЗА ПРЕЧИСТИТЕЛНИ СТАНИЦИ, ВОДОВОДИ И КАНАЛИЗАЦИИ, ПОКАЖА НАЦИОНАЛНАТА СТУДИЈА ЗА ВОДИ

НА МАКЕДОНИЈА Ѝ СЕ ПОТРЕБНИ 1,3 МИЛИЈАРДИ ЕВРА ЗА ПРЕЧИСТИТЕЛНИ СТАНИЦИ, ВОДОВОДИ И КАНАЛИЗАЦИИ, ПОКАЖА НАЦИОНАЛНАТА СТУДИЈА ЗА ВОДИ

  Македонија треба да вложи 1,35 милијарди евра во пречистителни станици, водоводни и канализациски системи во наредните 21 година. Ова е глав ...
8 / 8 НАПИСИ