Таг: Претставнички дом

ПРЕТСТАВНИЧКИОТ ДОМ ИЗГЛАСА РЕЗОЛУЦИЈА ЗА ПОЧНУВАЊЕ ИСТРАГА ЗА ОТПОВИКУВАЊЕ НА ТРАМП

ПРЕТСТАВНИЧКИОТ ДОМ ИЗГЛАСА РЕЗОЛУЦИЈА ЗА ПОЧНУВАЊЕ ИСТРАГА ЗА ОТПОВИКУВАЊЕ НА ТРАМП

Претставничкиот дом изгласа резолуција, со што и формално може да се почне со истрага за отповикување на претседателот Доналд Трамп. Таа ги содржи ...
ДЕМОКРАТИТЕ СЕ ВРАТИЈА НА ВЛАСТ ВО ПРЕТСТАВНИЧКИОТ ДОМ И ЈА УКИНАА ОДЛУКАТА ЗА ЗАТВОРАЊЕ НА ВЛАДАТА

ДЕМОКРАТИТЕ СЕ ВРАТИЈА НА ВЛАСТ ВО ПРЕТСТАВНИЧКИОТ ДОМ И ЈА УКИНАА ОДЛУКАТА ЗА ЗАТВОРАЊЕ НА ВЛАДАТА

Демократите ја повратија власта во Претставничкиот дом во американскиот Конгрес и ја избраа Ненси Пелоси за нов спикер, враќајќи ја на функцијата што, ...
ДЕМОКРАТИТЕ ЈА ПРЕЗЕМААТ КОНТРОЛАТА ВРЗ ПРЕТСТАВНИЧКИОТ ДОМ, РЕКОРДЕН БРОЈ ЖЕНИ ВЛЕГУВА ВО КОНГРЕСОТ ПО ИЗБОРИТЕ ВО САД

ДЕМОКРАТИТЕ ЈА ПРЕЗЕМААТ КОНТРОЛАТА ВРЗ ПРЕТСТАВНИЧКИОТ ДОМ, РЕКОРДЕН БРОЈ ЖЕНИ ВЛЕГУВА ВО КОНГРЕСОТ ПО ИЗБОРИТЕ ВО САД

Демократите ја презедоа контролата врз Претставничкиот дом по изборите за американскиот Конгрес, кои беа сфатени како своевиден референдум за досегашн ...
3 / 3 НАПИСИ