Таг: пријавување

НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ В СРЕДА ГО ОТВОРА БРОЈОТ 0800-54321 ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ПОВРЕДИ НА ИЗБИРАЧКОТО ПРАВО

НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ В СРЕДА ГО ОТВОРА БРОЈОТ 0800-54321 ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ПОВРЕДИ НА ИЗБИРАЧКОТО ПРАВО

Во канцеларијата на Народниoт правобранител на денот на одржувањето на предвремените парламентарни избори в среда, 15 јули, во периодот од 7 до 21 час ...
ОТВОРЕН КОНКУРСОТ ЗА ЛЕТНАТА БАЛЕТСКА ШКОЛА НА „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“ СО ПРВЕНЕЦОТ ГОРАН БОЖИНОВ

ОТВОРЕН КОНКУРСОТ ЗА ЛЕТНАТА БАЛЕТСКА ШКОЛА НА „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“ СО ПРВЕНЕЦОТ ГОРАН БОЖИНОВ

„Еуролинк осигурување“ по шести пат организира балетска школа, наменета за момиња и девојчиња на возраст од 7 до 12 години. Пријавувањето ќе трае д ...
ОТВОРЕН КОНКУРСОТ ЗА ЛЕТНАТА БАЛЕТСКА ШКОЛА НА „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

ОТВОРЕН КОНКУРСОТ ЗА ЛЕТНАТА БАЛЕТСКА ШКОЛА НА „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

„Еуролинк осигурување“ по петти пат организира летна балетска школа, наменета за деца на возраст од 7 до 12 години. Пријавувањето почнува од денес, ...
НА 078/254-729  ПРИЈАВИ ЗАГАДУВАЊЕ И НЕПОГОДИ ВО ОПШТИНА ВЕЛЕС

НА 078/254-729  ПРИЈАВИ ЗАГАДУВАЊЕ И НЕПОГОДИ ВО ОПШТИНА ВЕЛЕС

Локалната   власт  на Велес воведе дежурен мобилен телефон кој е наменет за  пријавување  палење опасен отпад. Телефонскиот број 078/254-729  е достап ...
САД ГИ ПОВИКАА МАКЕДОНСКИТЕ ГРАЃАНИ ДА ГЛАСААТ НА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ И ДА ПРИЈАВАТ НЕРЕГУЛАРНОСТИ

САД ГИ ПОВИКАА МАКЕДОНСКИТЕ ГРАЃАНИ ДА ГЛАСААТ НА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ И ДА ПРИЈАВАТ НЕРЕГУЛАРНОСТИ

САД ги повикаа граѓаните на Македонија на локалните избори на 15 октомври да го искористат своето право на глас и да ги пријават сите сознанија за изб ...
ОД 39.502 СПОРНИ ГЛАСАЧИ ВО ДИК ПРИЈАВЕНИ 397, РОКОТ Е ДО 19 АВГУСТ

ОД 39.502 СПОРНИ ГЛАСАЧИ ВО ДИК ПРИЈАВЕНИ 397, РОКОТ Е ДО 19 АВГУСТ

Државната изборна комисија соопшти дека во првите 4 дена од пријавувањето, до вчера до 13 часот се пријавиле вкупно 397 граѓани за кои има несовпаѓања ...
6 / 6 НАПИСИ