Таг: приоритети

ВАКЦИНАТА ПРОТИВ КОРОНАВИРУС ЌЕ СЕ ДАВА ВО ДВЕ ДОЗИ ВО РОК ОД 21 ДЕН, ПО ВТОРАТА ТРЕБА ДА СКОКНАТ АНТИТЕЛАТА, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

ВАКЦИНАТА ПРОТИВ КОРОНАВИРУС ЌЕ СЕ ДАВА ВО ДВЕ ДОЗИ ВО РОК ОД 21 ДЕН, ПО ВТОРАТА ТРЕБА ДА СКОКНАТ АНТИТЕЛАТА, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

Граѓаните ќе се вакцинираат против коронавирус доброволно и бесплатно во постојните пунктови за вакцинација и во болниците. Приоритет во вакцинирањето ...
90. МИНУТА

90. МИНУТА

Истече рокот на ултиматумот кој ни го даде Бугарија да станеме Бугари. Како сакаат да ги сакаме кога на две генерации Македонци им ја уништуваат иднин ...
2 / 2 НАПИСИ