Таг: прирачник

УРЕДНИЧКАТА НА „БОСТОН ГЛОУБ“ РАШЕЛ КОЕН ПОБАРА ОД НАШИТЕ СУДИИ ЛИЧНО ДА ПРИДОНЕСАТ ЗА ПОПРАВИЧЕН СИСТЕМ, А НОВИНАРИТЕ ТОА ДА ГО ЗАБЕЛЕЖАТ И НАПИШАТ

УРЕДНИЧКАТА НА „БОСТОН ГЛОУБ“ РАШЕЛ КОЕН ПОБАРА ОД НАШИТЕ СУДИИ ЛИЧНО ДА ПРИДОНЕСАТ ЗА ПОПРАВИЧЕН СИСТЕМ, А НОВИНАРИТЕ ТОА ДА ГО ЗАБЕЛЕЖАТ И НАПИШАТ

Под покровителство на амбасадата на САД во Македонија, денеска во Здружението на судии беше промовиран новиот Прирачник за Судска транспарентност за с ...
И ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ САКААТ ДА ИГРААТ ВО ДИСКО, ОБЈАВЕН ПРИРАЧНИК  ЗА БАЛЕТСКИ ПЕДАГОЗИ КАКО ДА РАБОТАТ СО ДЕЦА СО ДАУНОВ СИНДРОМ

И ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ САКААТ ДА ИГРААТ ВО ДИСКО, ОБЈАВЕН ПРИРАЧНИК ЗА БАЛЕТСКИ ПЕДАГОЗИ КАКО ДА РАБОТАТ СО ДЕЦА СО ДАУНОВ СИНДРОМ

Денес во 15 часот на Факултетот за музичка уметност во Скопје ќе биде промовиран прирачникот „Како да научат танцување децата со Даунов синдром“, подг ...
ЕКОЛОГИЈА ДА БИДЕ РЕДОВЕН, А НЕ ФАКУЛТАТИВЕН ПРЕДМЕТ ВО УЧИЛИШТАТА, БАРААТ ЕКОЛОГИСТИТЕ

ЕКОЛОГИЈА ДА БИДЕ РЕДОВЕН, А НЕ ФАКУЛТАТИВЕН ПРЕДМЕТ ВО УЧИЛИШТАТА, БАРААТ ЕКОЛОГИСТИТЕ

Еколошкото образование мора да биде задолжителен, а не факултативен предмет во основните училишта, бараат граѓанските организации од Југоистокот зарад ...
ПРИРАЧНИК ЗА ИНФОРМАТИВЕН РАЗГОВОР – ПРАКТИЧНИ СОВЕТИ

ПРИРАЧНИК ЗА ИНФОРМАТИВЕН РАЗГОВОР – ПРАКТИЧНИ СОВЕТИ

На информативен разговор во полициска станица како повикано лице, присилно може да ве спроведат само со судска наредба. Но, ако имате намера да не се ...
4 / 4 НАПИСИ