Таг: привилегии

НИШТО НЕМА ДА ИМ ФАЛИ НА ФУНКЦИОНЕРИТЕ АКО НЕ КОРИСТАТ СЛУЖБЕНА КАРТИЧКА, КАЖА ВИЦЕПРЕМИЕРОТ НИКОЛОВСКИ

НИШТО НЕМА ДА ИМ ФАЛИ НА ФУНКЦИОНЕРИТЕ АКО НЕ КОРИСТАТ СЛУЖБЕНА КАРТИЧКА, КАЖА ВИЦЕПРЕМИЕРОТ НИКОЛОВСКИ

Кратење на бенефициите на функционерите и проверка на потеклото на нивниот имот, најави денеска на својата прва прес-конференција вицепремиерот за бор ...
ИВАНОВ ОДБРАЛ КАНЦЕЛАРИЈА ЗА ДОЖИВОТНА ФУНКЦИЈА НА БУЛЕВАР СРБИЈА ВО АЕРОДРОМ

ИВАНОВ ОДБРАЛ КАНЦЕЛАРИЈА ЗА ДОЖИВОТНА ФУНКЦИЈА НА БУЛЕВАР СРБИЈА ВО АЕРОДРОМ

Кабинетот на претседателот во заминување Ѓорге Иванов побарал и добил од од владината Служба за општи и заеднички работи да му бидат доделени канцелар ...
И СДСМ И ВМРО-ДПМНЕ СЕ ПРОТИВ ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРИВИЛЕГИИ ЗА ПРАТЕНИЦИТЕ

И СДСМ И ВМРО-ДПМНЕ СЕ ПРОТИВ ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРИВИЛЕГИИ ЗА ПРАТЕНИЦИТЕ

И СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ се против најавениот предлог пратениците по завршување на пратеничкиот мaндат да се вработат во државна служба. Генералниот сек ...
И ВО 2009 ПРАТЕНИЦИТЕ СЕ ОБИДОА ДА СИ ПРОТНАТ ЗАКОН СО КОЈ ЌЕ ИМ СЕ ГАРАНТИРА ДРЖАВНА РАБОТА, АМА ЈАВНОСТА ГИ СПРЕЧИ

И ВО 2009 ПРАТЕНИЦИТЕ СЕ ОБИДОА ДА СИ ПРОТНАТ ЗАКОН СО КОЈ ЌЕ ИМ СЕ ГАРАНТИРА ДРЖАВНА РАБОТА, АМА ЈАВНОСТА ГИ СПРЕЧИ

Група пратеници бараат дел од привилегиите кои ги имаат да им важат и по завршување на мандатот. Тие вчера во  во Собранието јавно не сакаа да зборува ...
ЕМИЛ ДИМИТРИЕВ ЌЕ ГО ЧУВААТ ШЕСТ ТЕЛОХРАНИТЕЛИ ВО СЛЕДНИТЕ ГОДИНА И ПОЛ

ЕМИЛ ДИМИТРИЕВ ЌЕ ГО ЧУВААТ ШЕСТ ТЕЛОХРАНИТЕЛИ ВО СЛЕДНИТЕ ГОДИНА И ПОЛ

Поранешниот премиер Емил Димитриев во следните година и пол ќе го чуваат шестмина телохранители и на располагање ќе има службено возило и возач. Вакви ...
5 / 5 НАПИСИ