Таг: проект „Скопје 2014'

СИТЕ ДИСКУТИРААТ ЗА „СКОПЈЕ 2014“, А КОГА ЌЕ ДОЈДЕ ВРЕМЕ ЗА ПРИЈАВА СЕ ПРАВАТ МУТАВИ, ВЕЛИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ЦЕНТАР БОГДАНОВИЌ

СИТЕ ДИСКУТИРААТ ЗА „СКОПЈЕ 2014“, А КОГА ЌЕ ДОЈДЕ ВРЕМЕ ЗА ПРИЈАВА СЕ ПРАВАТ МУТАВИ, ВЕЛИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ЦЕНТАР БОГДАНОВИЌ

Сите дискутираат за „Скопје 2014“, а кога ќе дојде време да се одлучи или преземе нешто, сите се прават мутави, рече градоначалникот на Општина Центар ...
ГРАДЕЖНИОТ ИНСТИТУТ ЌЕ ПРАВИ ПРОЦЕНКА НА ФАСАДАТА НА МЕПСО ШТО ЈА ОТКОРНА ВЕТЕР ЗА ШТО „БЕТОН ШТИП“ НАПЛАТИЛ 11 МИЛИОНИ ЕВРА

ГРАДЕЖНИОТ ИНСТИТУТ ЌЕ ПРАВИ ПРОЦЕНКА НА ФАСАДАТА НА МЕПСО ШТО ЈА ОТКОРНА ВЕТЕР ЗА ШТО „БЕТОН ШТИП“ НАПЛАТИЛ 11 МИЛИОНИ ЕВРА

Градежниот институт на Македонија ќe прави анализа дали треба да се менува целата фасада во стилот на „Скопје 2014“ на деловната зграда на АД МЕПСО от ...
ДРЖАВНИОТ ЗАВОД ЗА РЕВИЗИЈА ГО ЧЕШЛА РАБОТЕЊЕТО НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА НА БАРАЊЕ НА АЛАЃОЗОВСКИ

ДРЖАВНИОТ ЗАВОД ЗА РЕВИЗИЈА ГО ЧЕШЛА РАБОТЕЊЕТО НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА НА БАРАЊЕ НА АЛАЃОЗОВСКИ

Државниот завод за ревизија, на барање на министерот за култура Роберт Алаѓозовски од утре ќе го испитува работењето на Министерството за култура изми ...
АЛАЃОЗОВСКИ СО ПЕТЧЛЕНА РАБОТНА ГРУПА ЌЕ ГО АНАЛИЗИРА „СКОПЈЕ 2014“

АЛАЃОЗОВСКИ СО ПЕТЧЛЕНА РАБОТНА ГРУПА ЌЕ ГО АНАЛИЗИРА „СКОПЈЕ 2014“

Петчлена работна група за изработка на анализа за реализацијата и последиците од проектот „Скопје 2014” формирал вчера министерот за култура, Роберт А ...
4 / 4 НАПИСИ