Таг: промена на устав

1 2 10 / 14 НАПИСИ
НОВОГОДИШНИ КРАСТАВИЦИ

НОВОГОДИШНИ КРАСТАВИЦИ

Со кампањата од 350.000 евра „Европска иднина, поблиску од било кога“, Владата нè казнува оти сме биле глупави што сме останале тука и сме верувале де ...
БАЈ СИ, ПОПЕ

БАЈ СИ, ПОПЕ

Ако сакаат да прават реформи по европски стандарди, кој може да им забрани? ...
ПРВАТА ПУШКА

ПРВАТА ПУШКА

Бутај, бутај во администрација - и без држава ќе останеме ...
РОМАНТИЧНА ПОЕЗИЈА

РОМАНТИЧНА ПОЕЗИЈА

Има алтернатива што нема кој да ја понуди - алтернативата е чесно владеење. ...
ОД ВАС ЗАВИСИ

ОД ВАС ЗАВИСИ

Ние ќе го промениме Уставот, кога не сме го промениле.  Ама, ЕУ ќе ја промени ли Бугарија? ...
КАМШИКАРОТ ТРОКИРА

КАМШИКАРОТ ТРОКИРА

Дај да товариме што може уште да се товари. ...
ТЕНДЕРОТ Е КРИВ

ТЕНДЕРОТ Е КРИВ

Браво за власта што сака да ја идентификуваме со распашани кафеанџии. ...
СМРДЛИВ ЗАЛАК

СМРДЛИВ ЗАЛАК

Може ли пратениците да ги изгласаат измените на Уставот, ама измените да важат од денот кога Бугарија ќе го признае правото на Мaкедонците на самоопре ...
КОЈ ДОАЃА?

КОЈ ДОАЃА?

Ми е гајле кој доаѓа. Вистинската гатанка е: Кој ќе ја земе најголемата провизија од зделката со автопатите? ...
ЕВРОРЕАЛИСТИ И ЕВРООПОРТУНИСТИ

ЕВРОРЕАЛИСТИ И ЕВРООПОРТУНИСТИ

Ја грабнаа приказната за евроинтеграцијата за да грабнат поголеми провизии. ...
1 2 10 / 14 НАПИСИ