Таг: промоција

1 5 6 7 8 70 / 71 НАПИСИ
АРХЕОЛОШКОТО БОГАТСТВО НА СТРУМИЦА НИКОЈ НЕ ГО ЗНАЕ ОТИ НЕМА ПАРИ ЗА ПРОМОЦИЈА

АРХЕОЛОШКОТО БОГАТСТВО НА СТРУМИЦА НИКОЈ НЕ ГО ЗНАЕ ОТИ НЕМА ПАРИ ЗА ПРОМОЦИЈА

Римската терма кај Бања Банско, која потекнува од 3. век и сведочи за доцноримското термално лекување,  средновековната базилика „Св. 15 Тивериполски ...
СЀ ПРОЈДЕ – ПРОМОЦИЈА НА КНИГА СПОМЕНИ  ЗА ЈУГОСЛАВИЈА НА ЛУЃЕТО ОД МАКЕДОНИЈА

СЀ ПРОЈДЕ – ПРОМОЦИЈА НА КНИГА СПОМЕНИ  ЗА ЈУГОСЛАВИЈА НА ЛУЃЕТО ОД МАКЕДОНИЈА

Книгата „Сè пројде: Југославија во спомените на луѓето од Македонија“ ќе се промовира вечерва  во 18 часот во скопскиот кафе-бар Цреша. Станува збор з ...
БОЕМИТЕ НА СНЕГ ВЛЕГУВАЛЕ ВО ЕЗЕРЦЕ, А ОД МОСТОТ ИМ СВИРЕЛЕ ВИОЛИНИ, ОТКРИ ДАНИЛО КОЦЕВСКИ СО „СКОПСКИ ЛЕГЕНДИ“

БОЕМИТЕ НА СНЕГ ВЛЕГУВАЛЕ ВО ЕЗЕРЦЕ, А ОД МОСТОТ ИМ СВИРЕЛЕ ВИОЛИНИ, ОТКРИ ДАНИЛО КОЦЕВСКИ СО „СКОПСКИ ЛЕГЕНДИ“

Новинарот и публицист Данило Коцевски, кого скопјани веќе со децении го знаат како легенда на Скопје, ја промовираше најновата книга со токму таков на ...
ПОЛИЦИЈАТА НЕ ОДЛУЧУВА ШТО Е УМЕТНОСТ, А ШТО ПОРНОГРАФИЈА, РЕКОЛ ВО 1937 СЛИКАРОТ НИКОЛА МАРТИНОСКИ

ПОЛИЦИЈАТА НЕ ОДЛУЧУВА ШТО Е УМЕТНОСТ, А ШТО ПОРНОГРАФИЈА, РЕКОЛ ВО 1937 СЛИКАРОТ НИКОЛА МАРТИНОСКИ

Никогаш не е малку и доста да се зборува за величините на македонската уметничка и интелектуална историја, беа едносгласни сите на промоцијата на први ...
ЕУРОЛИНК СО ПОНУДА ЗА СТАНБЕНО ОСИГУРУВАЊЕ ЗА 1 ДЕНАР ДНЕВНО ЗА 15-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ

ЕУРОЛИНК СО ПОНУДА ЗА СТАНБЕНО ОСИГУРУВАЊЕ ЗА 1 ДЕНАР ДНЕВНО ЗА 15-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ

Еуролинк осигурување почна со промотивна понуда за продуктот за станбено осигурување „Доми Комплет“ по повод одбележувањето на 15-годишниот јубилеј на ...
ПРЕСТАРЗА РОКЕНРОЛ, ПРЕМЛАД ЗА СМРТ, ЅВЕЗДАН ГЕОРГИЕВСКИ СО ПРВАТА КНИГА ПРОЗА ПОВИКА НА ПОДДРШКА НА НОВИНАРИТЕ ОД МПМ

ПРЕСТАРЗА РОКЕНРОЛ, ПРЕМЛАД ЗА СМРТ, ЅВЕЗДАН ГЕОРГИЕВСКИ СО ПРВАТА КНИГА ПРОЗА ПОВИКА НА ПОДДРШКА НА НОВИНАРИТЕ ОД МПМ

Новинарот Ѕвездан Георгиевски, во петокот вечерта ја промовираше својата прва прозна книга, „Недела дена во живототот и смртта на Гроздан“, издание на ...
„ЦРНИ ДУПКИ ВО НАС“ Е ЖИВОТНА ДРАМА, ВЕЛИ АВТОРКАТА МАРТА МАРКОСКА ПРЕД ДЕНЕШНАТА ПРОМОЦИЈА ВО ЈАВНА СОБА

„ЦРНИ ДУПКИ ВО НАС“ Е ЖИВОТНА ДРАМА, ВЕЛИ АВТОРКАТА МАРТА МАРКОСКА ПРЕД ДЕНЕШНАТА ПРОМОЦИЈА ВО ЈАВНА СОБА

Двојазичното македонско-англиско издание на книгата „Црни дупки во нас“ на Марта Маркоска вечерва во 20 часот ќе добие мултимедијална промоција во Јав ...
ДИРЕКЦИЈА ЗА УСЛУГИ СО ХАРТИИ ОД ВРЕДНОСТ ПОЧНА СО РАБОТА ВО РАМКИТЕ НА ШПАРКАСЕ БАНКА

ДИРЕКЦИЈА ЗА УСЛУГИ СО ХАРТИИ ОД ВРЕДНОСТ ПОЧНА СО РАБОТА ВО РАМКИТЕ НА ШПАРКАСЕ БАНКА

Дирекција за услуги со хартии од вредност почна со работа во рамките на Шпаркасе Банка и на клиентите им нуди и брокерски услуги, овозможувајќи брзо и ...
 „НИЕ СМЕ ЛУДАЦИ“ НА КОКАЛАНОВ ПРОМОВИРАН СО ЧОКОЛАДО

 „НИЕ СМЕ ЛУДАЦИ“ НА КОКАЛАНОВ ПРОМОВИРАН СО ЧОКОЛАДО

Со политички речник  како на митинг, но во сатиричен контекст, беше промовиран „Ние сме лудаци“, новиот, четврти по ред роман на новинарот и писател С ...
ДА МЕ НАДЖИВЕЕТЕ И ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ СО СВОИТЕ ДЕЦА КАКО ЈАС СО ИГОР И СО ТАЊА, ВЕЛИ МАЕСТРО ЏАМБАЗОВ

ДА МЕ НАДЖИВЕЕТЕ И ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ СО СВОИТЕ ДЕЦА КАКО ЈАС СО ИГОР И СО ТАЊА, ВЕЛИ МАЕСТРО ЏАМБАЗОВ

Границите за маестро Александар Џамбазов се секаде и секогаш претесни, па така беше и на вечерашната промоција на монографијата „Маестро Александар Џа ...
1 5 6 7 8 70 / 71 НАПИСИ