Таг: рафинерија

ПРОДОЛЖУВААТ НАПАДИТЕ НА РУСКАТА ТЕРИТОРИЈА, СО ДРОНОВИ ПОГОДЕНИ ДВЕ РАФИНЕРИИ ВО КРАСНОДАР

ПРОДОЛЖУВААТ НАПАДИТЕ НА РУСКАТА ТЕРИТОРИЈА, СО ДРОНОВИ ПОГОДЕНИ ДВЕ РАФИНЕРИИ ВО КРАСНОДАР

По вчерашниот напад со дронови на Москва, за кој Украина не презеде одговорност, денеска на ист начин биле нападнати две нафтени рафинерии во рускиот ...
МАКЕДОНИЈА ТРЕБА ДА МУ ИСПЛАТИ 21,5 МИЛИОНИ ЕВРА ОШТЕТА НА ГРЧКИ „ХЕЛЕНИК ПЕТРОЛЕУМ“ ЗА НЕПОЧИТУВАЊЕ НА ДОГОВОРОТ ЗА ПРОДАЖБА НА „ОКТА“

МАКЕДОНИЈА ТРЕБА ДА МУ ИСПЛАТИ 21,5 МИЛИОНИ ЕВРА ОШТЕТА НА ГРЧКИ „ХЕЛЕНИК ПЕТРОЛЕУМ“ ЗА НЕПОЧИТУВАЊЕ НА ДОГОВОРОТ ЗА ПРОДАЖБА НА „ОКТА“

Арбитражниот суд во Париз пресуди дека Македонија треба му исплати оштета од 21,5 милиони евра на грчки „Хеленик Петролеум“, потврди владиниот советни ...
ИМАМЕ ДИЈАМАНТ ВО СКОПЈЕ, А НЕ ГО КОРИСТИМЕ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ХЕЛЕНИК ПЕТРОЛЕУМ ЗА ОКТА

ИМАМЕ ДИЈАМАНТ ВО СКОПЈЕ, А НЕ ГО КОРИСТИМЕ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ХЕЛЕНИК ПЕТРОЛЕУМ ЗА ОКТА

„Хеленик петролеум“ има големи планови за „Окта“, но чека на новата влада во Македонија за да почне да ги реализира, вели генералниот директор на грчк ...
3 / 3 НАПИСИ