Таг: ребаланс на буџетот

ПРОГРЕСИВНИОТ ДАНОК НА ДОХОД ГО ОДЛОЖИВМЕ ПОРАДИ РЕФЕРЕНДУМОТ, КАЖА ЗАЕВ

ПРОГРЕСИВНИОТ ДАНОК НА ДОХОД ГО ОДЛОЖИВМЕ ПОРАДИ РЕФЕРЕНДУМОТ, КАЖА ЗАЕВ

Даночната реформа или воведување на порогресивен данок на персонален доход е одложена поради референдумот за договорот со Грција, кажа денес премиерот ...
ЗОШТО ОПОЗИЦИЈАТА СЕГА ГИ ПРЕДЛАГА АМАНДМАНИТЕ ШТО ГИ ОДБИЛА КОГА БИЛА ВЛАСТ И ГО ПРАВЕЛА БУЏЕТОТ, ПРАШУВААТ ПРАТЕНИЦИТЕ ОД МНОЗИНСТВОТО

ЗОШТО ОПОЗИЦИЈАТА СЕГА ГИ ПРЕДЛАГА АМАНДМАНИТЕ ШТО ГИ ОДБИЛА КОГА БИЛА ВЛАСТ И ГО ПРАВЕЛА БУЏЕТОТ, ПРАШУВААТ ПРАТЕНИЦИТЕ ОД МНОЗИНСТВОТО

Опозицијата прави драмолетка од кратењата на Буџетот, реагираше владејачкото мнозинство на денешната собраниска расправа за ребалансот на Буџетот. ВМР ...
ЗДРАВСТВЕНИТЕ УСТАНОВИ ДОЛЖАТ 52 МИЛИОНИ ЕВРА, КУЛТУРНИТЕ ИНСТИТУЦИИ 40 МИЛИОНИ

ЗДРАВСТВЕНИТЕ УСТАНОВИ ДОЛЖАТ 52 МИЛИОНИ ЕВРА, КУЛТУРНИТЕ ИНСТИТУЦИИ 40 МИЛИОНИ

На крајот на мај државните институции имале неплатени обврски од 363 милиони евра. Министерството за финансии ги собрало податоците од буџетските кори ...
ЕВРООБВРЗНИЦА НЕМА ДА ИМА ПРЕД РЕБАЛАНС НА БУЏЕТОТ, А МОЖЕ И ВООПШТО ДА НЕМА, КАЖА ТЕВДОВСКИ

ЕВРООБВРЗНИЦА НЕМА ДА ИМА ПРЕД РЕБАЛАНС НА БУЏЕТОТ, А МОЖЕ И ВООПШТО ДА НЕМА, КАЖА ТЕВДОВСКИ

Министерот за финансии Драган Тевдовски кажа дека Владата нема да издаде еврообврзница пред да се направи ребаланс на буџетот и додаде дека е можно во ...
4 / 4 НАПИСИ