Таг: реформски закони

25 МИЛИОНИ

25 МИЛИОНИ

1 Пратениците си зедоа 10 дена одмор. Песимистите би рекле – којзнае што нѐ чека штом толку треба да одмараат. Оптимистите би рекле – значи не е нож д ...
ОСТАНУВА УШТЕ ЗАКОНОТ ЗА СУДОВИ, ЗА ДИК И ДРУГИТЕ ЗАКОНИ ВМРО-ДПМНЕ И СДСМ СЕ ДОГОВОРИЈА

ОСТАНУВА УШТЕ ЗАКОНОТ ЗА СУДОВИ, ЗА ДИК И ДРУГИТЕ ЗАКОНИ ВМРО-ДПМНЕ И СДСМ СЕ ДОГОВОРИЈА

Работните групи на СДСМ и на ВМРО-ДПМНЕ и викендов не ги усогласија ставовите за измените на Законот за судовите, а пред договор се за Законите за кри ...
ИЗГЛАСАН ЗАКОНОТ ЗА ЗАШТИТЕНИ СВЕДОЦИ, ЗА ДРУГИТЕ РЕФОРМСКИ ЗАКОНИ ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ НЕ СЕ УСОГЛАСЕНИ КАКО ДА ГЛАСААТ

ИЗГЛАСАН ЗАКОНОТ ЗА ЗАШТИТЕНИ СВЕДОЦИ, ЗА ДРУГИТЕ РЕФОРМСКИ ЗАКОНИ ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ НЕ СЕ УСОГЛАСЕНИ КАКО ДА ГЛАСААТ

Собранието ги изгласа измените на Законот за заштита на сведоци со 83 гласови „за“. За измените гласаа и пратениците од власта и од опозицијата. Измен ...
3 / 3 НАПИСИ