Таг: реновирање

1 2 3 6 10 / 57 НАПИСИ
ПОСЛЕ ЕДНА ГОДИНА НАТЕГАЊЕ ВЛАДАТА ЈА ПРЕЗЕДЕ УНИВЕРЗАЛНА САЛА ОД ГРАД СКОПЈЕ

ПОСЛЕ ЕДНА ГОДИНА НАТЕГАЊЕ ВЛАДАТА ЈА ПРЕЗЕДЕ УНИВЕРЗАЛНА САЛА ОД ГРАД СКОПЈЕ

Владата конечно ја презеде Универзална сала од Град Скопје бидејќи градоначалничката Данела Арсовска не сакаше да продолжи со реконструкцијата. По едн ...
САЛАТА „ПАРТИЗАН“ ВО СКОПСКИ КАРПОШ ГОТОВА НАРЕДНИОТ МЕСЕЦ, НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ЌЕ ЈА СТОПАНИСУВА ОПШТИНАТА КАРПОШ ИЛИ ЌЕ СЕ ДАДЕ НА ПРИВАТНИК

САЛАТА „ПАРТИЗАН“ ВО СКОПСКИ КАРПОШ ГОТОВА НАРЕДНИОТ МЕСЕЦ, НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ЌЕ ЈА СТОПАНИСУВА ОПШТИНАТА КАРПОШ ИЛИ ЌЕ СЕ ДАДЕ НА ПРИВАТНИК

Салата „Партизан“ во скопската општина Карпош 4 ќе биде готова за еден месец, велат од општина Карпош. Со тоа по повеќе од 15 години овој култен спорт ...
АРСОВСКА КОНЕЧНО ЌЕ ЈА ПРЕДАДЕ УНИВЕРЗАЛНА САЛА НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА ЗА ДА СЕ ДОПРАВИ

АРСОВСКА КОНЕЧНО ЌЕ ЈА ПРЕДАДЕ УНИВЕРЗАЛНА САЛА НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА ЗА ДА СЕ ДОПРАВИ

Град Скопје ќе ја предаде Универзална сала на Министерството за култура за да се доправи. По две години караници и обвинувања, градоначалничката Данел ...
ПОРАДИ РЕНОВИРАЊЕ, ПАЦИЕНТИТЕ ОД КЛИНИКАТА ЗА ПСИХИЈАТРИЈА ЌЕ СЕ ПРИМААТ ВО ПСИХИЈАТРИСКАТА БОЛНИЦА ВО СКОПЈЕ И ВО „8 СЕПТЕМВРИ“

ПОРАДИ РЕНОВИРАЊЕ, ПАЦИЕНТИТЕ ОД КЛИНИКАТА ЗА ПСИХИЈАТРИЈА ЌЕ СЕ ПРИМААТ ВО ПСИХИЈАТРИСКАТА БОЛНИЦА ВО СКОПЈЕ И ВО „8 СЕПТЕМВРИ“

Пациентите од Универзитетската клиника за психијатрија во Скопје во наредните пет месеци ќе бидат хоспитализирани во Психијатриската болница - Скопје ...
СО НАД 400 ИЛЈАДИ ДОЛАРИ ДОНАЦИЈА ОД САД РЕНОВИРАНА ПОЛОВИНА КЛИНИКА ЗА ГАСТРО

СО НАД 400 ИЛЈАДИ ДОЛАРИ ДОНАЦИЈА ОД САД РЕНОВИРАНА ПОЛОВИНА КЛИНИКА ЗА ГАСТРО

После повеќе од 60 години, темелно е реновиран првиот спрат на Клиниката за гастроентерохепатологија, рече денеска директорката д-р Калина Гривчева-Ст ...
СКОПСКАТА САЛА „ПАРТИЗАН“ ЌЕ БИДЕ ГОТОВА ВО ОКТОМВРИ, ЗАВРШЕНА Е ФАСАДАТА И СЕ РАБОТИ НА ВНАТРЕШНОСТА, ВЕЛИ МОЈСОСКИ

СКОПСКАТА САЛА „ПАРТИЗАН“ ЌЕ БИДЕ ГОТОВА ВО ОКТОМВРИ, ЗАВРШЕНА Е ФАСАДАТА И СЕ РАБОТИ НА ВНАТРЕШНОСТА, ВЕЛИ МОЈСОСКИ

Култната сала „Партизан“ во скопски Карпош ќе биде готова и пуштена во употреба во октомври, најавува директорот на Агенцијата за млади и спорт Наумче ...
РОМИТЕ ОД БИТОЛСКИ БАИР ЌЕ МОЖЕ ДА ГИ РЕНОВИРААТ ДОМОВИТЕ ПРЕКУ ПОСЕБЕН ФОНД, НО САМО АКО НЕ СЕ ДИВОГРАДБИ

РОМИТЕ ОД БИТОЛСКИ БАИР ЌЕ МОЖЕ ДА ГИ РЕНОВИРААТ ДОМОВИТЕ ПРЕКУ ПОСЕБЕН ФОНД, НО САМО АКО НЕ СЕ ДИВОГРАДБИ

Жителите од ромската населба Баир во Битола, каде условите за живот се лоши, во септември годинава ќе може да аплицираат до Фондот за реновирање на до ...
ОД ВИКЕНДОВ ЌЕ СЕ РЕНОВИРА УРГЕНТНИОТ ХИРУРШКИ ЦЕНТАР, ИТНИТЕ ПАЦИЕНТИ ЌЕ СЕ ПРИМААТ ВО АМБУЛАНТАТА НА ТРАУМАТОЛОГИЈА

ОД ВИКЕНДОВ ЌЕ СЕ РЕНОВИРА УРГЕНТНИОТ ХИРУРШКИ ЦЕНТАР, ИТНИТЕ ПАЦИЕНТИ ЌЕ СЕ ПРИМААТ ВО АМБУЛАНТАТА НА ТРАУМАТОЛОГИЈА

Од овој викенд ќе почне да се реновира Ургентиот хируршки центар при Универзитетска клиника за трауматологија, ортопедски болести, анестезија, реанима ...
ОД 28 МАРТ ЌЕ СЕ РЕНОВИРА ПИСТАТА НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ, АВИОСООБРАЌАЈОТ ЌЕ СЕ ОДВИВА ОД 17 ДО 9 ЧАСОТ

ОД 28 МАРТ ЌЕ СЕ РЕНОВИРА ПИСТАТА НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ, АВИОСООБРАЌАЈОТ ЌЕ СЕ ОДВИВА ОД 17 ДО 9 ЧАСОТ

На 28 март почнува реновирањето на пистата на скопскиот аеродром, при што тој ќе продолжи да функционира. Предвидено е реновирањето да трае 50 дена, д ...
ВЛАСТИТЕ СЕ МЕНУВАА И ВЕТУВАА, А ОД 2009 КОГА БЕШЕ НАПРАВЕН ПРВИОТ ПРОЕКТ, УНИВЕРЗАЛНА ЦЕЛОСНО СЕ РАСПАДНА

ВЛАСТИТЕ СЕ МЕНУВАА И ВЕТУВАА, А ОД 2009 КОГА БЕШЕ НАПРАВЕН ПРВИОТ ПРОЕКТ, УНИВЕРЗАЛНА ЦЕЛОСНО СЕ РАСПАДНА

Салата од која се слушаа звуците на домашни и странски музичари, пејачи и групи, веќе седма година е во тишина. Универзална сала никогаш не изгледа по ...
1 2 3 6 10 / 57 НАПИСИ