Таг: Сања Лукаревска

1 2 324 / 24 НАПИСИ
ОХРАБРЕТЕ СЕ, БАРАЈТЕ ФИСКАЛНИ СМЕТКИ, ВЕЛАТ ОД УЈП ПО ОТКРИВАЊЕТО НА ПАРАЛЕЛНИ КАСИ ВО КАФЕАНИТЕ

ОХРАБРЕТЕ СЕ, БАРАЈТЕ ФИСКАЛНИ СМЕТКИ, ВЕЛАТ ОД УЈП ПО ОТКРИВАЊЕТО НА ПАРАЛЕЛНИ КАСИ ВО КАФЕАНИТЕ

Управата за јавни приходи (УЈП) ги повикува граѓаните да бараат фискални сметки во кафулињата и рестораните. Ако не им бидат издадени, повикуваат случ ...
ДВАЈЦА ВРАБОТЕНИ ВО УЈП ОВОЗМОЖИЛЕ 37 ФИРМИ 2 ГОДИНИ ДА БИДАТ ИЗЗЕМЕНИ ОД ПРИСИЛНА НАПЛАТА НА ДАНОК НА ДОБИВКА

ДВАЈЦА ВРАБОТЕНИ ВО УЈП ОВОЗМОЖИЛЕ 37 ФИРМИ 2 ГОДИНИ ДА БИДАТ ИЗЗЕМЕНИ ОД ПРИСИЛНА НАПЛАТА НА ДАНОК НА ДОБИВКА

Двајца вработени од Управата за јавни приходи (УЈП), меѓу кои има и раководители, им овозможиле на 37 фирми 2 години да бидат изземени од присилна нап ...
САЊА ЛУКАРЕВСКА НОВА ДИРЕКТОРКА НА УЈП

САЊА ЛУКАРЕВСКА НОВА ДИРЕКТОРКА НА УЈП

Владата ја назначи Сања Лукаревска за директорка на Управата за јавни приходи на денешната седница на која се расправаше за кадровски решенија. 34-год ...
ЗВРЛЕВСКИ ГО НАРУШИ УГЛЕДОТ НА ФУНКЦИЈАТА, СООПШТИ ВЛАДАТА И МУ ПРЕДЛОЖИ НА СОБРАНИЕТО ДА ГО РАЗРЕШИ

ЗВРЛЕВСКИ ГО НАРУШИ УГЛЕДОТ НА ФУНКЦИЈАТА, СООПШТИ ВЛАДАТА И МУ ПРЕДЛОЖИ НА СОБРАНИЕТО ДА ГО РАЗРЕШИ

На денешната седница, Владата донесе одлука да му предложи на Собранието да го разреши Марко Зврлевски од функцијата јавен обвинител на Република Маке ...
1 2 324 / 24 НАПИСИ